Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2016, 11:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pouličný kúzelník zachraňuje svoju sestru zo spárov podsvetia v sci-fi thrilleri Sleight

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavo pôsobiace sci-fi pripomínajúce Trankovu Kroniku prichádza s prvým teaserom.

Úlohou teaseru je hlavne patrične navnadiť na tému a zapôsobiť tak, aby ste film mali do budúcna v hľadáčiku. Podarilo sa to v tomto prípade? Určite áno. Film z produkcie Blumhouse Tilt a WWE Studios nám predstaví mladého pouličného kúzelníka. Jeho matka umiera a on musí zabezpečiť nielen seba, ale hlavne svoju malú sestru. A keďže kartové triky príliš nevynášajú, vrhne sa na predaj drog v podsvetí Los Angeles. Zapletie sa však do problémov a jeho sestra je unesená. Tento kúzelník má však v rukáve ešte nejedno eso...

Sci-fi thriller Sleight nakrútil J. D. Dillard (predtým režíroval niekoľko krátkych filmov) a v hlavných úlohách uvidíme Jacoba Latimorea (The Maze Runner), Seychelle Gabriel (The Legend of Korra), Dullé Hilla (The West Wing), Sasheer Zamaza (People of Earth), Storm Reid (12 Years a Slave) a Cameron Esposito (Mother's Day). Ak môžeme veriť teaseru, tak nás čaká napínavý mix Chronicle a Iron Mana. Tešíme sa! Premiéra je naplánovaná 7. apríla 2017.

Pouličný kúzelník zachraňuje svoju sestru zo spárov podsvetia v sci-fi thrilleri Sleight
Zdroj: Blumhouse Tilt/WWE Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia