Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 21:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stará dobrá H16 prekvapuje pokračovaním skladby Ľuďom j*be z roku 2008, a to ešte nie je všetko!

HUDBA
Uložiť Uložené

Jedna z dvoch legendárnych crew už o pár dní vydáva spoločný album Sila a tu sú hneď dve plnohodnotné ukážky, ktoré sú dôkazom toho, že to myslia naozaj vážne.

Sloveské rapové publikum v závere roka potešia aj chalani z H16, ktorí si pre nás v aktuálnom roku prichystali už štvrtý spoločný album s názvom SILA. Už o ňom máme aj viacero dôležitých informácií vrátane coveru a tiež tracklistu, na ktorom sme však nezaregistrovali žiadného hosťa, a tak budeme naozaj zvedaví, či tomu tak bude aj vo finále, no zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že áno. Jednašestka oznámila vydanie albumu ešte počas leta, kedy zároveň uzrela svetlo sveta vec Každý deň bez Ciga. Následne už v plnej zostave aj výborná skladba Počítaj s nami hneď aj s videoklipom, v ktorom chalani predviedli mannequin challenge predtým, ako to bolo vôbec cool, čo sa zároveň ujalo aj počas živých vystúpení a výnimkou nebolo ani to včerajšie v Banskej Bystrici. Treťou vydanou ukážkou bola skladba Triumf, ktorá zároveň odpálila predpredaj a teraz sme sa dočkali ďalšieho veľkého prekvapenia. 

Stará dobrá H16 prekvapuje pokračovaním skladby Ľuďom j*be z roku 2008, a to ešte nie je všetko!

Ním sú hneď dve nové skladby, menovite Ľuďom stále j*be a Dokonalý. Ako už určite veľmi dobre vieš, prvá menovaná je pokračovaním nestárnucej záležitosti z albumu Čísla nepustia z roku 2008, a tak sme boli naozaj zvedaví, ako sa k tejto téme Majk Spirit, Cigo aj Otis postavia. Či je lepšia pôvodná alebo nová verzia, už necháme na tvojom uvážení. Skladba Dokonalý je veľmi príjemnou oddychovkou a obe novinky sú jasným dôkazom toho, že sa skutočne máme na čo tešiť. Album SILA vychádza už o pár dní, a tak ak ešte náhodou nemáš predobjednaný svoj originál, môžeš to napraviť napríklad hneď.

Domov
Zdieľať
Diskusia