Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2016, 20:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

H16 prichádza s novou skladbou a zároveň kompletným infom o novom spoločnom albume SILA

HUDBA
Uložiť Uložené

Jedna z dvoch legendárnych crews oznámila prípravy štvrtého albumu už pred pár mesiacmi a my sa čoskoro dočkáme výsledku.

November 2016 je pre československé rapové publikum jedným veľkým sviatkom, a to hneď z viacerých dôvodov. Svetlo sveta uzrel album Hype, máme všetky informácie o počine Krstný Otec a ako keby toho už tak nebolo dosť veľa, dnes predstavujú podrobnosti o ďalšom spoločnom albume aj chalani z H16. Jedna z dvoch legendárnych crews na Slovensku vydala v plnej zostave počin Rýmy, Hudba, Boh už pred viac ako tromi rokmi, a tak pochopiteľne prišiel opäť čas vytvoriť spoločný projekt, ktorý dostáva album SILA a mal by mapovať nielen hudobný posun všetkých členov. Tí sa síce v minulom roku zamerali na sólové dosky, no teraz nadišla chvíľa potešiť aj všetkých fanúšikov H16 ako celku.

Dnes si teda postupne predstavíme tracklist, cover aj novú skladbu, ktorá bude po už dvoch výborných predstavených veciach Každý deň a Počítaj s nami treťou plnohodnotou ukážkou. Novinka dostáva názov Triumf a napovedá, že sa skutočne máme na čo tešiť. O jej produkciu sa postaral dvorný Grimaso, ktorý má na novom albume dohromady až sedem produkcií. Okrem neho sa z hudobných producentov predstaví na 7 trackoch aj Abe, ktorému vypomáhal Domeno a na dvoch tiež HomieBeats. Po jednej veci si rozdelili aj Maiky Beatz a legendárny DJ Wich. Na trackliste si tiež môžeme všimnúť, že pri skladbách nie sú spomenutí žiadni hostia, a tak všetko nasvedčuje tomu, že sa dočkáme projektu výhradne v znamení trojice Speezy, Otis a Cigo. Alebo to bude inak? Tvorbu coveru si na starosti zobral Adam Križka z domovského RHB design a celý počin vznikal VTR. Teda, u Romana Zámožného. No a album samozrejme vychádza pod SPIRIT MUSIC.

H16 prichádza s novou skladbou a zároveň kompletným infom o novom spoločnom albume SILA

Chalani dnes zároveň spušťajú predpredaj albumu, a čo sa týka samotného dátumu vydania, album z objednávky z predpredaja by ste mali mať doma už 6. decembra. Už tradične platí, že ak chceš svoj fyzický nosič aj s podpismi, musíš si ho stihnúť zadovážiť pred vydaním, a teda konkrétne do konca novembra. Dosť bolo zbytočných slov, teraz už počúvaj novinku Triumf a skráť si tak čakanie na štvrtý spoločný album skupiny H16.

Domov
Zdieľať
Diskusia