Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2016, 14:40
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Chceš tvoriť mobilné aplikácie alebo weby? Learn2Code ponúka neobmedzený prístup k online kurzom za 199 eur

TECH
Uložiť Uložené

Pre každého, kto myslí na svoju budúcnosť.

Technologické inovácie ovplyvňujú takmer všetko okolo nás, pričom výnimkou nie je, samozrejme, ani pracovný trh. Rozmach osobných počítačov aj smartfónov pozmenil jeho štruktúru a príchod umelej inteligencie nebude žiadnou výnimkou. Samostatné robotické systémy onedlho nahradia drvivú časť manuálnych robotníkov. A postupom času dokonca zvládnu aj operovať alebo robiť vedecké výskumy bez jedinej asistencie živého človeka. Čo potom ale zostane pre nás? Je to jednoduché – tvorba softvéru, bez ktorého by žiadny hi-tech hardvér nefungoval. Pokiaľ teda myslíš na budúcnosť, úzko špecializované kurzy od Learn2Code určite nesmú ujsť tvojej pozornosti. Či už si teda zvolíš vývoj web stránok alebo iOS aplikácií, v každom prípade sa dostaneš do rúk ostrieľaných vývojárov či dizajnérov, ktorí poznajú moderné technologické trendy, takže ťa vždy nasmerujú na tu správnu cestu.

Learn2Code teraz navyše prichádza s jedinečnou ponukou, v rámci ktorej môžeš získať neobmedzený prístup k online kurzom v celkovej hodnote až cez 1 200 eur. Stačí iba zaplatiť jednorazový ročný poplatok 199 eur a konkrétny výber je potom už len na tebe. Akcia platí do konca roka, čiže zostáva niečo cez 30 dní. Ponúkané kurzy sú dokonca akreditované ministerstvom školstva. Ak sa ti lukratívny IT plat (od 1 200 do tých 1 700 eur) pozdáva a chceš vedieť viac, tak potom neváhaj a navštív web learn2code.sk, kde nájdeš viac podrobnejších informácií.

Chceš tvoriť mobilné aplikácie alebo weby? Learn2Code ponúka neobmedzený prístup k online kurzom za 199 eur
Zdroj: www.learn2code.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia