Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2016, 1:31
Čas čítania 0:00
Marek R.

Futbalová lahôdka. Moussa Sow predviedol ukážkové nožničky proti hviezdnemu de Geovi, ktorému nedal žiadnu šancu

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Lepšie to trafiť ani nešlo.

Manchester United stále nevie naviazať na nesmierne úspešné roky z čias SAF, a tak najslávnejší anglický klub nenájdeme v Lige majstrov, ale len v Európskej lige. Aj v nej sa však trápia a po včerajšom kole dokonca spadli na tretiu, teda nepostupovú priečku.

Vo štvrtkovom zápase proti domácemu Fenerbahce prehrávali už v samotnom úvode a gól to bol naozaj parádny. Útočník Moussa Sow z ničoho nič vytiahol zo svojho repertoáru výstavné nožničky, na ktoré nestihol včas zareagovať David de Gea. Tento týždeň sme videli množstvo krásnych gólov, no tento predsa len nad nimi trošku vyčnieval.

 

Nočná mora Manchestru United potom pokračovala aj v druhom polčase, kedy sa za turecký celok presadil Lens a domáci tak išli už do dvojgólového vedenia. Červení diabli po skvelej trefe Rooneyho síce znížili, no tento zásah prišiel už veľmi neskoro a domáci tak vyhrali 2:1, čím sa dostali na druhé miesto v skupine. Naopak, Manchester United je na nepostupovej tretej priečke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia