Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2016 o 21:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Escape Plan s Arniem a Slyom dostane pokračovanie. Zopakujú si svoje úlohy obe herecké ikony?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Escape Plan 2 sa začne pracovať už začiatkom budúceho roka. Dokáže snímka zabodovať, alebo pôjde iba o ďalšie zbytočné pokračovanie?

Akčná jednohubka s názvom Escape Plan, ktorá nám v roku 2013 naservírovala únik z väzenia v podaní takých hereckých ikon, akými sú Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger, dostane pokračovanie. Pokiaľ táto informácia zaskočila aj vás, tak vedzte, že rozhodne nie ste sami. Snímka s približným rozpočtom 50 miliónov dolárov si totiž zo svetových kín odniesla iba niečo vyše 137 miliónov, takže vyhliadky na sequel neboli práve najlepšie. O Escape Plan navyše nemalo prílišný záujem ani domáce publikum, ktoré v amerických pokladniciach nechalo veľmi slabučkých 25 miliónov. Situáciu však zachránila Čína.

Prišlo z nej takmer 41 miliónov a dokonca sa bude podieľať aj na spolufinancovaní Escape Plan 2. O scenár sa postará Miles Chapman, ktorý pracoval už na jednotke, no a vráti sa aj Sly čoby Ray Breslin, aj keď iba vo vedľajšej úlohe. Čo sa ďalších postáv a samotného príbehu snímky týka, zatiaľ nič konkrétne nevieme. Arnieho cameo by ale určite potešilo mnohých, no nie? S prípravami by sa malo začať v januári 2017 a natáčanie v Ohiu a vyššie spomínanej Číne je momentálne naplánované na marec budúceho roka. Myslíte, že sa pokračovanie dostane aspoň na úroveň jednotky, alebo to skôr tipujete na ďalší zbytočný sequel, ktorý sklame?

Escape Plan s Arniem a Slyom dostane pokračovanie. Zopakujú si svoje úlohy obe herecké ikony?
Zdroj: Summit Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia