Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2016, 17:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultového naspeedovaného Sonica prinesie na strieborné plátna režisér Deadpoola

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšia známa videohra mieri na plátna kín.

Tim Miller sa len nedávno porúčal z pokračovania Deadpoola, ale na zaháľanie rozhodne nemyslí. Práve bol predstavený jeho nový projekt. Je ním celovečerná adaptácia najznámejšieho videoherného ježka na svete Sonic the Hedgehog. Miller síce nebude režírovať, ale na projekt dohliadne ako výkonný producent (spolu so Sony Pictures). Naspeedovaný jež ožije pod rukami Jeffa Fowlera, pre ktorého to zároveň bude jeho debutový dlhometrážny film.

Kultového naspeedovaného Sonica prinesie na strieborné plátna režisér Deadpoola
Zdroj: Sega

„Jeff je výborný režisér," povedal k tomu Miller. „Svet Sonica mu ponúka perfektnú príležitosť zúročiť svoje skúsenosti na poli animovaného filmu a dodať známej postave novú dimenziu."

Jeff Fowler doteraz režíroval cenený krátkometrážny animák Gopher Broke a ako scenárista sa podpísal pod animovaný akčňák A Gentlemen's Duel. Nový Sonic bude mix CG animácie a hraného filmu a napíšu ho Patrick Casey a Josh Miller. Tí zatiaľ vo svojom portfóliu nemajú príliš výrazné záseky. Podľa dostupný informácií by však chceli ponechať špecifický tón a divokú atmosféru herného Sonica. Ten sa už objavil v animovanom seriáli z roku 1993 Adventures of Sonic the Hedgehog a malého camea sa mu dostalo aj v Disneyovke Wreck-It Ralph.

Domov
Zdieľať
Diskusia