Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 15:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Shia LaBeouf bojuje v traileri pre drámu Man Down s posttraumatickým syndrómom vojaka, ktorý prežil v Afganistane peklo

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Vojnová dráma s hrdinom, ktorý prišiel v Afganistane o priateľov, čo vyústilo v nepríjemný duševný stav.

Shiu máme radi, na rozdiel od niektorých producentov a hercov. Niektorí možno viete, že k svojím rolám niekedy pristupuje až s príliš veľkou snahou dostať sa im pod kožu. Aj preto sa pri natáčaní Fury neumýval a neprezliekal a hercom to už po čase pekne smrdelo. Shia je však nesmierne talentovaný a šikovný herec, a preto sa tešíme aj na jeho road movie American Honey. Potešil nás však aj teaser trailer pre vojnovu drámu Man Down. 

Jej dej hovorí o mariňákovi Gabrielovi Drummerovi, ktorý sa po dlhšom turnuse vracia z misie v Afganistane, aby nenašiel domov o nič lepší než miesto, kde žil a bojoval za svoju vlasť. Musí nájsť priateľku a syna, pričom spoznávame jeho minulosť a odhaľujeme príčiny psychického stavu, ktorý v jeho prípade kvôli post traumatickej poruche nie je veľmi priaznivý. 

Režíruje Dito Montiel (Bulvár, Veľká americká lúpež, Policajt z New Yorku) podľa scenára od nie príliš známeho Adama G. Simona. Premiéra je naplánovaná na december 2016, netušíme však, či sa Man Down dostane aj do slovenských a českých kín. Okrem LaBeoufa uvidíme aj Kate Maru čoby jeho priateľku, Jaia Courtneyho ako dobrého priateľa a spolubojovníka či Garyho Oldmana ako jeho nadriadeného. Zaujal vás teaser trailer?

Shia LaBeouf bojuje v traileri pre drámu Man Down s posttraumatickým syndrómom vojaka, ktorý prežil v Afganistane peklo
Domov
Zdieľať
Diskusia