Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2016, 14:47
Čas čítania 0:00
Donnie

Piaty Indiana Jones sa zaobíde bez pomoci Georga Lucasa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Výkonný producent série s obľúbeným archeológom sa rozhodol, že v najbližej výprave za dobrodružstvom už pre Lucasa nieje miesto.

Séria filmov so svetoznámym archeológom s charakteristickým klobúkom a bičom odštartovala v roku 1981 prvým filmom Dobyvatelia stratenej archy. Pokračovania s podnázvom Chrám skazy sme sa dočkali v roku 1984 a pôvodnú sériu uzatvárala Posledná krížová výprava, ktorá sa v kinách predstavila v roku 1989. O 19 rokov neskôr fanúšikov Indyho potešilo/nepotešilo (nehodiace si vyškrtnite) 4. pokračovanie, kde hlavný hrdina zavítal do Kráľovstva kryštálovej lebky. Všetky jednotlivé diely boli vybudované na troch základných pilieroch: režisérovi Stevenovi Spielbergovi, výkonnom producentovi Georgovi Lucasovi a na hviezde menom Harrison Ford. K oznámenému 5. pokračovaniu sa ale bohužial alebo aj našťastie (zase raz si nehodiace sa vyškrtnite) viaže odchod už spomínaného Georga Lucasa z pozície výkonného producenta.

Podľa slov autora scenára posledného dielu Davida Koeppa G. Lucas neprejavil záujem ani chuť angažovať sa v pripravovanom 5. pokračovaní. V tom samom rozhovore nezabudol D. Koepp vyjadriť nadšenie a sám dúfa, že produkcia filmu by podľa plánov mala začať v októbri roku 2017. Na záver už len pripájame stručné info pre všetkých, v ktorích sa nostalgicky prebudila chuť dostať sa do 2. poschodia svojho domu len pomocou biču alebo zdieľajú obrovský strach z hadov ako náš obľubený hrdina. Produkciu ďalšieho "Indyho” zastrešia veteráni Kathleen Kennedy a Frank Marshall. Hudbu nebude komponovať nikto iný než samotný John Williams a hlavnú úlohu si povinne zopakuje dnes už 74 ročný Harrison Ford. Očakávaný dátum premiéry filmu je 19. Júl 2019. Tak čo, tešíte sa na to, ako nestarnúci dobyvateľ prevetrá opäť svoje kolená? Ktorý diel zo série je vašim najobľubenejším?

Piaty Indiana Jones sa zaobíde bez pomoci Georga Lucasa
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia