Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2016, 18:12
Čas čítania 0:00
Marek R.

Prihrávka chrbtom či obrovský prehľad v hre. Ronaldinho opäť ukázal, že je najlepší kúzelník s loptou

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pozerať sa na Ronaldinhove schopnosti nikdy neomrzí.

Ronaldinho je ten typ futbalistu, ktorý asi ani nemá neprajníkov. Veď ktorý futbalista Barcelony sa môže pochváliť tým, že mu zatlieska v stoji obrovská časť fanúšikov na štadióne Realu Madrid? Dinho bol asi najlepší kúzelník s loptou, akého sme všetci videli a budúce futbalové hviezdy budú mať čo robiť, aby ho prekonali v tejto činnosti. Veľká škoda je však to, že na vrchole sa udržal pomerne krátko a nemohol nás tak baviť ešte niekoľko ďalších sezón. 

Svoje schopnosti predviedol aj počas charitatívneho zápasu United For Peace, ktorý zorganizoval pápež František. Na jednom ihrisku sa tak zišlo mnoho hviezd futbalu ako Francesco Totti, Diego Armando Maradona, Ronaldinho, Hernan Crespo alebo Gianluca Zambrotta a o zábavu tak bolo určite postarané. Najviac však, ako sa aj dalo čakať, bavil ľudí práve brazílsky kúzelník s loptou a mohli sme tak vidieť prihrávku chrbtom či obrovský prehľad v hre. 

Spomínaná prihrávka chrbtom

Ronaldinhove highlighty zo zápasu

Domov
Zdieľať
Diskusia