Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2016, 19:46
Čas čítania 0:00
Marek R.

Stal sa historicky štvrtým najlepším brazílskym strelcom, no skončil aj celý zakrvavený. Neymar tentoraz nič nepredstieral, no žltá karta pre súpera aj tak neprišla

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prekonal Zica, no zo zápasu má aj nie zrovna najlepšiu spomienku.

Neymar sa baví futbalom, a to nielen v Barcelone. Veď má len 24 rokov a v drese Brazílie na konte neskutočných 49 gólov. Naposledy sa v historickej tabuľke strelcov tejto krajiny dostal pred Zica a pred ním sa už nachádzajú len traja hráči - Romario, Ronaldo a Pele. 

Gól strelil aj pri dnešnej výhre Brazílie 5:0 nad Bolíviou, no na zápas bude mať aj zlú spomienku. Všetci dobre vieme, že Neymar rád simuluje a hoci to niekedy vyzeralo, že už dospel a nepotrebuje sa hádzať na zem, opak bol pravdou. Vyzerá to teda tak, že futbalisti svoje správanie len tak ľahko nezmenia, čo sme videli napríklad pri podobných expertoch ako Robben či Ronaldo. Tentoraz však nemusel nič predstierať, keďže mu v tvári skončil lakeť súpera Yasmana Duka. Neymar sa ho pokúsil efektne obísť, no Yasman sa s brazílskou hviezdou nebabral a dokonca sa vyhol aj karte. Celkom by ma zaujímalo, čo prebieha v hlave rozhodcovi, keď nevytiahne kartu a následne vidí zakrvaveného hráča. Neymar tak zápas nedohral, no mrzieť ho to nemusí, jeho tím je na druhej postupovej pozícii a na prvý Uruguaj strácajú kanárici len jeden jediný bod.

Domov
Zdieľať
Diskusia