Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2016, 1:30
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Požičovňa tenisiek LSWOP, vďaka ktorej môžeš aspoň na pár dní vlastniť Yeezy, Givenchy alebo Balmain

MÓDA YEEZY
Uložiť Uložené

Kvôli srdiečkam na Instagrame sú niektorí ľudia ochotní zájsť naozaj ďaleko.

Požičovne šiat alebo oblekov sú bežnou súčasťou našich životov a v zlatých stránkach by sa tak už onedlho mali dať nájsť aj podobné služby pre všetkých, ktorým sa nepodarilo kúpiť (alebo vyhrať) Yeezy Boost či luxusné modely od high fashion návrhárov. Aj keď sa samotná myšlienka zdá na prvý pohľad úplne absurdná, požičovňa tenisiek LuxurySwop bez pochýb zaplnila dieru na trhu a jej služby tak pre niektorých nemusia byť úplne od veci. Priemerná cena tenisiek z ich ponuky je zhruba 1000 € a za približne rovnakú sumu sa tak dá získať ročné členstvo v ich klube, vďaka ktorému máš na výber každý mesiac tri rôzne páry. Ak ti stačí pridať naozaj len jednu fotku s hashtagom, od 130 € môžeš byť majiteľom akéhokoľvek páru na deň (2 páry na mesiac=260 €, 3 páry na mesiac=400€).

Požičovňa tenisiek LSWOP, vďaka ktorej môžeš aspoň na pár dní vlastniť Yeezy, Givenchy alebo Balmain
Zdroj: www.instagram.com

Prvotná myšlienka sa zrodila pred rokom a od začiatku tohto roku sa dostala firma oficiálne na trh. Jinette Cordero a Jonathan Escoffery sa snažia vyhovieť všetkým, ktorí by chceli nosiť tie najnovšie a hlavne najdrahšie tenisky, no pritom by nezvládali kupovať nový pár každý mesiac. V prípade ročného členstva sú ich ceny pomerne spravodlivé, no aj tu by sme samozrejme našli nejaký ten háčik. Ako prvé sa totiž musíš stať členom ich klubu - zamestnanci LSWOP si osobne vyberajú medzi záujemcami, no šancu má údajne každý. Za požičaný pár musíš zaplatiť zálohu, ktorú dostaneš späť ak sa k nim tenisky vrátia v nepoškodenom stave - čiže rovnako ako v požičovni áut. Ich tenisky musíš nosiť so špeciálnou 3M vrstvou na podrážke aby ostali nedotknuté aj pre ďalších majiteľov a okrem vlastnej drevenej krabice s tvojim menom do výbavy dostaneš aj sadu na čistenie Jason Markk a ponožky. Kondóm na podrážku je povinný aj keď jeden pár sa požičia maximálne 3 ľuďom a následne je predaný členom klubu so zľavou 80-90%. Svoju ponuku tak môžu aktualizovať každý mesiac a o podobné služby má prekvapivo záujem široká klientela.

Požičovňa tenisiek LSWOP, vďaka ktorej môžeš aspoň na pár dní vlastniť Yeezy, Givenchy alebo Balmain
Zdroj: sole-protector.tumblr.com
Požičovňa tenisiek LSWOP, vďaka ktorej môžeš aspoň na pár dní vlastniť Yeezy, Givenchy alebo Balmain
Zdroj: www.instagram.com

 2 Chainz - Rick Owens x adidas Superstar boots

@hairweavekiller knows that sauce! #luxuryswop #lswop #foryoureverymove #rickowens

Fotka uverejnená používateľom LuxurySwop (@luxuryswop),


Gucci Mane - Christian Louboutin


Future - Pierre Hardy Les Baskets

#future #luxurylifestyle #luxurysneakers #rent #lswop #luxuryswop

Fotka uverejnená používateľom LSWOP (@lswp_),


 Pre viac informácií zo sveta módy sleduj Restyler

Domov
Zdieľať
Diskusia