Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2016, 14:08
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Kim Kardashian okradli ozbrojení lupiči o klenoty v hodnote deväť miliónov eur. Kanye West kvôli tomu prerušil svoje vystúpenie v New Yorku

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST LÚPEŽ
Uložiť Uložené

Ďalšia nepríjemná udalosť v rodine Kardashian-West.

Aj celebrity sa v živote občas potýkajú s veľmi nepríjemnými udalosťami, pred ktorými ich neubráni ani ich ochranka. Bolo to len pred pár dňami, čo sa Kim Kardashian stala obeťou nepodareného žartíku istého ukrajinského chlapíka. Teraz však čelila oveľa horšej situácii. Podľa spravodajského portálu CNN, Kim Kardashian v Paríži olúpili o šperky a dva mobilné telefóny, celkovo v hodnote deväť miliónov eur. Tento nepríjemný incident sa stal v nedeľu v noci, kedy dvaja maskovaní muži prepadli Kim v hotelovej izbe a vyhrážali sa jej strelnou zbraňou. Podľa jej hovorcu je Kim Kardashian veľmi otrasená, no fyzickú ujmu našťastie neutrpela. Kim sa nachádzala v Paríži kvôli fashion weeku, ktorý v európskej metropole práve prebieha.


Manžel Kim Kardashian, Kanye West, sa o tejto šokujúcej udalosti dozvedel počas svojho vystúpenia na festivale Meadows Music v newyorskom Queense. Práve vystupoval so songom Heartless, keď prerušil svoj koncert a publiku povedal, že musí odísť pre nepredvídateľné udalosti v rodine.

Domov
Zdieľať
Diskusia