Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2016, 18:02
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Johnny Depp a Daisy Ridley čoby obeť a podozrivý z mysterióznej vraždy v remaku slávneho Orient Expressu

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Murder on the Orient Express je dnes už dávno klasikou, to predsa nemôže dopadnúť zle!

Dúfame, že aj vás poteší táto novinka rovnako ako nás. Každý kto má rád mysteriózne detektívky, musí poznať klasiku z roku 1934 s názvom Murder on the Orient Express od slávnej Agathy Christie. Dielo je mnohými považované za jedno z najlepších v žánri a nám takmer padla sánka po informáciách o novej adaptácii. Nie len kvôli samotnému dielu, ale najmä vďaka menám, ktoré okolo neho víria. Na režisérsku stoličku zasadne Kenneth Branagh (Thor, Hamlet, Henry V), ktorý si mimochodom sám zahrá postavu Herculea Poirota a pod kontrolou bude mať esá ako Johnny Depp (séria Pirates of the Caribbean), Michelle Pfeiffer (Scarface), Daisy Ridley (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens), Judi Dench (M z Bondoviek), Michael Peña (The Martian), Derek Jacobi (Gladiator) a mnoho ďalších. To nie je všetko, keďže zopár kľúčových postáv stále chýba a my čakáme, kto sa k hereckému ansáblu pripojí.

Ako producenti sa na filme podujmú Ridley Scott (Prometheus), Simon Kinberg (Deadpool, The Martian, séria X-Men) či Mark Gordon (Steve Jobs, Source Code). Scenár má síce na svedomí Michael Green (Green Lantern), no to sa budeme snažiť účelovo ignorovať. Ak nepoznáte príbeh, nemusíte zúfať, je vcelku jednoduchý. Vo vlaku Orient express sa stane vražda a vyriešiť ju dokáže iba belgický detektív Hercule Poirot. Možných podozrivých je však až hrozivo veľa. Myslíte si, že sa Branaghovi podarí prekonať klasiku z roku 1974, v ktorej si okrem iných zahrali napríklad Ingrid Bergman či Sean Connery? Tak či onak, produkcia sa začne v Londýne už v novembri tohto roku.

Johnny Depp a Daisy Ridley čoby obeť a podozrivý z mysterióznej vraždy v remaku slávneho Orient Expressu
Zdroj: Paramount Pictures / Joe Pearce

Domov
Zdieľať
Diskusia