Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2016, 16:55
Čas čítania 0:00
johnnybravo

iPhone 7 má prvé problémy. Pri náročnejších aplikáciách vydáva zvláštny zvuk podobný syčaniu

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Čo stojí za týmto problémom?

Nový iPhone 7 sa teší obrovskému záujmu zákazníkov a aj keď je na pultoch obchodov len od minulého piatku, už teraz sa objavili prvé problémy. Ľudia sa nesťažujú, že sa im ich telefóny ohýbajú pri nosení, ale viacerí používatelia si všimli, že iPhone vydáva pri veľkej záťaži podozrivé zvuky. Upozornil na to na sociálnej sieti Twitter Stephen Hackett, ktorý pridal aj zvukovú nahrávku z toho, ako jeho iPhone reagoval, keď spustil náročnejšiu aplikáciu a nechal ju chvíľu bežať. Mobil odrazu začal zvláštne syčať, čoho sa Marco zľakol, a tak sa hneď prostredníctvom Twitteru a potom aj Apple Care informoval, či podobný problém zažívajú aj iní užívatelia a ako má teraz postupovať.

Nahnevalo ho aj to, že mu v telefonickom rozhovore s Apple Care operátor oznámil, aby zašiel do najbližšieho Apple Store a nechal si na počkanie zariadenie vymeniť, lenže po príchode do obchodu mu oznámili, že žiadne kusy iPhonu 7 už na sklade nezostali. Syčanie sa pritom očividne neobjavuje v úplne všetkých kusoch tohto mobilného zariadenia, pretože mnohí ľudia ani pri záťaži nič nepočujú, ale viacero zákazníkov sa už ozvalo s rovnakou poruchou ako Marco. Uvidíme, ako bude celú situáciu riešiť spoločnosť Apple a my len dúfame, že v tvojom budúcom kuse nebude o žiadnom syčaní ani chýru ani slychu.

Domov
Zdieľať
Diskusia