Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 11:27
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Odvážne odhaľujúce šaty dvojice talianskych modeliek prilákali na filmovom festivale v Benátkach oko nejedného diváka

MÓDA
Uložiť Uložené

Dámam bolo vidno naozaj skoro všetko.

Tohtoročný medzinárodný filmový festival v Benátkach je v plnom prúde, avšak tentoraz to nebudú premietané filmy či seriály, o čom budeme hovoriť. Oči prítomných divákov a objektívy fotoaparátov totiž prilákala dvojica talianskych modeliek Giulia Salemi a Dayane Mello, ktorým sa podarilo prísť na tamojší červený koberec vo vskutku odvážnych outfitoch. Na premiéru seriálu The Young Pope, kde hrá napríklad Jude Law, zvolili šaty, odhaľujúce ich najintímnejšie partie vďaka rozparkom. 

Druhej menovanej bolo vidieť, ako by klasik povedal, takmer až do duše, keďže jej ružový kúsok s nafúknutými rukávmi zakrýval akurát tak poprsie. Nebyť jemného pásiku medzi nohami, na výstave by bolo doslova všetko. Čo sa Giulie týka, oranžové ošatenie, ktoré si vybrala, bolo o trochu menej vyzývavé, ale tak či onak sme mali náhľad veď viete kam. Pekné postavy dámam odoprieť nemôžeme a v dnešnej dobe sme si už celkom zvykli na podobné prekvapenia na veľkých udalostiach. Fotografie Giulie a Dayane z benátskeho festivalu nájdeš nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta módy sleduj Restyler

Domov
Zdieľať
Diskusia