Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2016, 12:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Cheesecake aj víno skončili na Drakeovej tvári vo videoklipe Childs Play

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Drizzyho priateľka našla v jeho telefóne divné správy, a tak ho konfrontovala priamo v obľúbenej reštaurácii.

Informácie o tom, že Drake natáčal videoklip na skladbu Childs Play z albumu VIEWS, sa objavili pred niekoľkými týždňami a všetci tak čakali, kedy nastane podľa Aubreyho ten správny moment na vydanie oného vizuálu. Ten prišiel počas toho, ako Drizzy hostil svoju zastávku Summer Sixteen Tour v Houstone, čo dáva zmysel vzhľadom na to, že na konci v titulkoch sa špeciálne ďakuje tomuto americkému mestu. Poďme sa ale pozrieť na samotné dielo.

Dĺžkou presahuje video, respektíve krátky film Childs Play 12 minút a popri Drakeovi v ňom hrajú i Tyra Banks, OB Obrien, DJ Eric a 12 tanečníc. Príbeh začína v reštaurácii The Cheesecake Factory, ktorú torontský raper obľubuje a rapuje o nej v Childs Play. Zatiaľ čo je Drizzy na toalete, jeho priateľka si prezerá telefón odložený na stole a nachádza správy, ktoré asi nájsť nemala. Potom, čo si to Aubrey uvedomí, sa rýchlo vráti, no už je neskoro. Pustia sa do konfliktu, kde zaznejú vtipné slová ako: "I call you Aubrey, you mom calls you Aubrey, these bitches call you fucking Drake." Tyra to ukončuje tak, že hudobníkovi hodí cheesecake do tváre a obleje ho vínom. Po jej odchode on ostáva ešte chvíľu v reštaurácii, avšak potom nasleduje prestrih na OB Obriena a postavu Texas Hammera, ktorú hrá. Prihovára sa ku striptérkam a nabáda ich, aby do tanca dávali všetko. A pre koho budú tancovať? No predsa pre celý OVO kemp vrátane už čistého Champagne Papiho. Ako inak, vzduchom lietajú bankovky a nesmie chýbať ani menšia reklama na Virginia Black Whiskey. Childs Play vizuál nájdeš nižšie a snáď sa čoskoro dočkáme aj klipu na One Dance, ktorý sa nakrúcal ešte pred týmto. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia