Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2016, 8:05
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Meranie aktivity aj sledovanie spánku. Kombinácia Huawei P9 Lite s náramkom Color Band A1 ti poskytne užitočné výhody

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Moderné technológie nám vedia spríjemniť život.

Mobilné telefóny kedysi dokázali maximálne tak uskutočniť telefonický hovor alebo prijať či odoslať krátku textovú správu. Samozrejme, v skromnej výbave mali aj nejaké tie základné funkcie, medzi ktorými nechýbal napríklad taký budík alebo šikovná kalkulačka. Keď si to však porovnáme s dnešnými smartfónmi, rozdiel je viac ako obrovský. K hovoru a SMS-kám pribudla elektronická pošta, plnohodnotné surfovanie po webe, instantné správy prostredníctvom messengerov a z času na čas využijeme i funkcionalitu umožňujú zrealizovať videohovor. S rozmachom nositeľných elektronických (tzv. Wearables) zariadení k tomu všetkému pribudlo ešte množstvo ďalších funkcií, ako napríklad meranie UV žiarenia, sledovanie a zaznamenávanie pohybovej aktivity alebo diskrétne monitorovanie nášho spánku. Čo všetko je teda na to potrebné? Stačí, ak si kúpiš štýlový cenovo dostupný smartfón Huawei P9 Lite a šikovný fitness náramok Color Band A1 k nemu aktuálne dostaneš úplne zdarma.

Meranie aktivity aj sledovanie spánku. Kombinácia Huawei P9 Lite s náramkom Color Band A1 ti poskytne užitočné výhody
Zdroj: huaweibundle.com

Kombinácia oboch mobilných zariadení poskytuje nadštandardné výhody, ktoré oceníš v takmer akejkoľvek situácii. Máš smartfón v batohu na chrbte a nepočuješ prichádzajúci hovor alebo očakávaš dôležitý e-mail? Žiadny problém, bezdrôtovo prepojený smartband začne okamžite vibrovať a svietiť. Chceš vedieť, koľko krokov si počas dňa spravil? Stačí otvoriť aplikáciu a po automatickej synchronizácii dát uvidíš dokonca aj spálené kalórie. Zaujíma ťa, aký si mal spánok? Ani to nepredstavuje pre Huawei P9 Lite a Color Band A1 problém. A najlepšie na tom je, že ťa ráno nebude budiť otravná melódia, ale jemné vibrácie na zápästí.

Odporúčané
TOP tech vychytávky od Huawei: tieto hodinky nemusíš nabiť 2 týždne a slúchadlá ti budú hrať až 31 hodín TOP tech vychytávky od Huawei: tieto hodinky nemusíš nabiť 2 týždne a slúchadlá ti budú hrať až 31 hodín 26. decembra 2023, 11:00

Inteligentný fitness náramok Color Band A1 chráni zvýšená odolnosť voči vode alebo prachu, takže sa nebojí ani nehostinných podmienok, s ktorými príde do kontaktu najmä pri športovaní. Dokáže navyše merať UV žiarenie, vďaka čomu máme napríklad lepší prehľad o tom, aký ochranný faktor treba zvoliť. Aby toho náhodou nebolo málo, sám dokáže rozpoznať, akú pohybovú aktivitu sme počas dňa vykonávali. Po otvorení aplikácie v smartfóne sa nám potom už iba zobrazí napríklad cyklistika, beh alebo iný šport a s ním aj prislúchajúce informácie hovoriace o našom výkone. Rovnako sú k dispozícii prehľadné grafy, kde môžeš porovnávať výkon z jedného dňa s výkonom z iného dňa a sledovať svoj progres.

Ak ťa táto téma zaujala a chceš zistiť viac o ponuke, v rámci ktorej dostaneš ku smartfónu Huawei P9 Lite fitness náramok Color Band A1 zdarma, tak zamier na tento web.

Meranie aktivity aj sledovanie spánku. Kombinácia Huawei P9 Lite s náramkom Color Band A1 ti poskytne užitočné výhody
Zdroj: Huawei
Meranie aktivity aj sledovanie spánku. Kombinácia Huawei P9 Lite s náramkom Color Band A1 ti poskytne užitočné výhody
Zdroj: Huawei
Domov
Zdieľať
Diskusia