Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2016, 8:37
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Jimmy Kimmel nachytal ľudí s falošnými Yeezy Boostami. Topánky za 13 dolárov prezentoval ako Kanyeho nový model

ZAUJÍMAVOSTI ADIDAS KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Mohol na toto niekto skočiť? Zdá sa, že áno.

Yeezusova Saint Pablo Tour odštartovala a Kanyeho pódium lietalo. Okrem hudobných projektov ale nezabúda americký hudobník ani na svoju módnu spoluprácu s adidasom. V rámci nej čoskoro vyjdu Yeezy Boosty 350 pre tých najmenšíchTohto faktu sa chopil Jimmy Kimmel, ktorý si pripravil ďalší zo série jeho prankov. Rozhodol sa, že ľudom na ulici predstaví nové topánky od 'Yeho, nesúce názov adidas Yeezy Boost 1150. Samozrejme, že ide o vymyslený model, no v tom je podstata celého žartu.

Jimmyho spolupracovníci kúpili na eBayi naozaj odlišne vyzerajúcu obuv z Číny za 13 dolárov a opýtaným povedali, že sa im naskytá jedinečný pohľad na pripravovaný model tenisiek. Aké boli reakcie? Vybraní jedinci uverili a navyše chválili, akou kvalitou topánka oplýva. Niektorí im pri otázke, koľko by za ne zaplatili, zodvihli cenovku o niekoľko stoviek. Nepomohol ani vtip, že je v nich zabudovaná wi-fi či tvrdenie, že Kanye osobne vybral deti, ktoré tenisky vyrobili. Záznam z oného pranku si prezri nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia