Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2016, 21:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hodina záberov z multiplayeru Battlefield 1 v znamení gigantických súbojov, obrnených vlakov a zábavnej hrateľnosti

TECH
Uložiť Uložené

Púštna mapa o veľkosti všetkých máp ľubovoľného Call of Duty dohromady ponúka nekonečné množstvo zábavy.

Po skvelom traileri pre Battlefield 1 sa na Gamescome odohralo ďalšie kolo live multiplayerového zápasu. Vidieť sme mohli niečo cez hodinu gameplay záberov, v ktorých sa nám predstavila obrovská púšťna búrka, kone, nové zbrane, elitné triedy, behemoth v podaní obrneného tanku a množstvo ďalšieho. 

Čo sa koní týka, budú to síce rýchle, no príliš nebezpečné "dopravné prostriedky". Zatiaľ sa nezdá, že by sa dal kôň ako taký zabiť, jeho jazdec však bude zraniteľný až-až, teda pokým nezačne s koňom šprintovať, kedy sa skrčí a bude sa viac kryť. Jazda koňom bude bezpečnejšia za púštnej búrky, ktorá zmení ako prostredie mapy, tak aj hrateľnosť na nej. Koniec koncov, sniperi budú musieť prejsť na boj na blízko a lietadlá to taktiež nebudú mať ľahké. Práve tie však bude treba využívať na boj s behemothom číslo 2, obrneným vlakom. 

Okrem novej mapy, zbraní a vozdiel nám boli predstavené aj elitné triedy vojakov, ktoré získame podobne ako battlepacky či špeciálne vybavenia v iných hrách od DICE. Po mapke budú rozmiestnené celkovo tri vybavenia, ktoré z vás urobia jedného z nasledujúcich troch typov vojakov: 

Flame Trooper - Nosia ohňuvzdorné obleky a sú vybavení plameňometmi. Majú na sebe taktiež plynovú masku, vďaka ktorej majú síce obmedzené zorné pole, sú však odolní voči plynovým granátom.

Sentry - Nachádzal sa aj v trailer gameplayi čoby obrnený guľometčík. Možno si spomínate na Medal of Honor Airborne, kde sme museli pár takýchto zneškodniť a vôbec to nebolo jednoduché. Niečo podobné by sme mali zažiť aj v tomto prípade. Na rozdiel od Flame Troopera, nemá plynovú masku, takže už viete, ako na neho. 

Tank Hunter - Dokáže eliminovať tank na diaľku. Táto trieda využíva M-1918 Tankgewehr, ktorý môže používať iba v ľahu na bruchu. Samozrejme, využívať ho môžete aj na pozemné jednotky, oveľa účinnejší je však na vozidlá a hlavne tanky. 

Hodina záberov z multiplayeru Battlefield 1 v znamení gigantických súbojov, obrnených vlakov a zábavnej hrateľnosti

Zatiaľ to vyzerá na skutočne atraktívne a obrovské mapy s množstvom vozidiel, desiatkami hráčov a strhujúcim tempom. Nezdá sa, že by sme sa dočkali pomalejšieho postupu, a tak sa mnohí budú zase sťažovať na to, že sa to prvej svetovej nepodobá. Takáto hrateľnosť však má svoj význam a my sa už tešíme, ako si titul vyskúšame v otvorenej multiplayerovej bete s jednou mapou a dvomi módmi. Tá začína už 31. augusta na PC, PS4 a Xbox One. Celá hra potom vyjde 21. októbra. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia