Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2016, 17:59
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Amy Adams sa pokúša nadviazať komunikáciu s mimozemšťanmi v napívavom traileri pre sci-fi thriller Arrival od režiséria Sicario

FILMY A SERIÁLY DENIS VILLENEUVE
Uložiť Uložené

Chytrý dej, nečakané zvraty a napínavé momenty. To všetko by sme mali dostať v novom filme od Denisa Villeneuveho.

Nadchádzajúci film Denisa Villeneuveho (Sicario, Prisoners) bude síce o strete ľudí s mimozemšťanmi, ale nie takým, aký by ste očakávali. Táto príjemná zmena nám všetkým padne vhod. Hlavnú rolu si v ňom zahrá Amy Adams (Man of Steel) ako odborníčka na jazyky, ktorú si najala vláda USA. Jej úlohou bude preskúmať tajomnú mimozemskú loď, ktorá pristála kdesi na odľahlom mieste a s bytosťami nadviazať komunikáciu. Spoločnosť jej bude robiť fyzik Jeremy Renner (Avengers). O filme sme vás informovali v minulom článku a dnes prinášame plnohodnotný trailer, z ktorého vyčítate o čosi viac. Ľudstvo je na hranici medzi voľbou mieru a boja a čas letí. Treba konať a predovšetkým zistiť odpovede. Renner o filme prezradil, že by sme nemali vidieť nič podobné práci Michaela Baya, ale práve niečo z rukopisu Stanleyho Kubricka alebo Stevena Spielberga. Niečo, čo by sa mohlo stať v našom svete. Villeneuveho štýl už poznáme a veríme, že nám prinesie ďalšiu napínavú drámu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia