Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2016, 18:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Kto je pravým vrahom Robina a čo znamenajú tetovania na Jokerovej tvári?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér David Ayer ujasnil teórie o Robinovej smrti a taktiež súboji Batmana s Jokerom.

Skvelé a farebné Suicide Squad máme za nami. Vy, ktorí ste na film zašli, iste viete, že hrdinovia boli divákom predstavení akousi formou medajlónikov. Tie nám ukázali náhľad do ich minulosti, prípadne nám o nich poskytli bližšie informácie. Sami viete, že jednotlivé scény nám neboli ukázané nadarmo a niektoré z nich skrývali čosi viac. V minulom článku sme sa venovali Harley Quinn, ktorá mohla byť potencionálnym vrahom Robina, avšak dnes už poznáme pravdu. Mnohými prehliadnutý odkaz ukazoval spočiatku práve na ňu. Režisér David Ayer dal pravdu najavo:

„Ide skôr o môj osobný názor, respektíve preferovaný sled udalostí a nie niečo zásadne dôležité. Takže, Joker zavraždil Robina a Batman mu za to vybije všetky zuby a zavrie ho do Arkhamu. Zatvorený v Arkhamskom ústave si dal na čelo vytetovať slovo damaged“, aby ním Batmanovi ukázal, ako veľmi ho poškodil. Predtým sa považoval za prekrásneho a teraz má zničenú tvár.“ - Samozrejme, netreba si predstavovať Jokera pred zrkadlom so slzami v očiach. Skôr si ho predstavte, ako to Batsovi vyčíta so šialeným úškrnom a železnou tyčou v ruke, zatiaľ čo mu chce zlomiť čelusť.

Robina možno uvidíme v Batmanovej sólovke, avšak zatiaľ nie je jasné, či len vo forme flashbackov, alebo bude celá snímka zasadená v minulosti. A čo vy? Videli by ste radi opäť Jokera a Harley Quinn?

Kto je pravým vrahom Robina a čo znamenajú tetovania na Jokerovej tvári?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia