Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2016, 18:16
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Pozeráme sa prvýkrát na iPhone 7? Beží na ňom testovací softvér Applu

TECH VIDEO
Uložiť Uložené

Jablko nepadlo ďaleko od stromu. Aspoň zatiaľ.

Informácií o novom iPhone, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už (tradične) v septembri, je poslednú dobu až-až. Okrem rôznych mockupov či leakov tu však máme aj dôkaz, na ktorom vidieť viac než len nejaké odhady a nákresy. Áno, iPhone 7 na videu. 

O dizajne sa už popísalo veľa - doteraz sme vedeli o tom, že Apple upustí od svojich typických hrán ako na 6ke a 6Sku (a nezabúdajme ani na Pluskové verzie) a ponechá ich len na vrchnej a spodnej časti telefónu. Rovnako s tým by mal prísť aj nový, väčší zadný foťák oproti predošlým verziám. Ak si doteraz pochyboval o tom, že toto všetko nie je pravda, tak vedz... že (asi) je. Nuž, ako býva zvykom, niekto zverejnil na internet priamy prototyp iPhonu, ktorý sa mu dostal do rúk skrz kontakt s Applom. Na telefóne beží tzv. SwitchBoard, čo je interný softvér Applu na testovanie zariadenia - skúša sa ním napríklad príkazový riadok, rôzne senzory, kontroluje sa teplota zariadenia a podobne. Fotky iPhonov s týmto softvérom sa v minulosti objavili na internete viackrát, pričom iPhone na uniknutej fotke sa len málokedy líšil od oficiálne predstavenej finálnej verzie.

iPhone 7 s bežiacim SwitchBoardom

Pozeráme sa prvýkrát na iPhone 7? Beží na ňom testovací softvér Applu
Zdroj: weibo

Áno, aj majster tesár sa niekedy utne a finálny výzor sa môže nakoniec zmeniť, no všetko nasvedčuje tomu, že tento model je presne tým, ktorý uvidíme o mesiac. Podľa predpokladov by sme sa mali dočkať premiéry 6. septembra, pričom predobjednávky by mali začať o tri dni neskôr. Páči sa ti dizajn alebo si myslíš, že Apple veľa vody nenamútil?

Domov
Zdieľať
Diskusia