Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2016, 18:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mega M potvrdzuje svoje kvality na mixtape novinke, ktorú predstavuje ako bonus ku skladbe #60

HUDBA
Uložiť Uložené

Aj Mega M veľmi dobre vie, že fanúšikovia oceňujú hlavne aktivitu, ktorá mu v žiadnom prípade nechýba.

Sme vždy veľmi radi, keď máme možnosť venovať priestor aj niekomu, o kom ešte veľa z vás možno nepočulo, no jeho potenciál je bez pochýb neprehliadnuteľný. Podobných jedincov sme vám zatiaľ predstavili len pár a asi by sme ich dokázali zrátať na jednej ruke, no už teraz medzi nich môžeme s čistým svedomím zaradiť aj Mareka Kurucza, ktorého budeš v budúcnosti registrovať hlavne pod pseudonymom Mega M. Dlhé roky pôsobil v zahraničí, čo ho do istej miery ovplyvnilo aj v hudbe a po návrate domov dokázal pár skladbami presvedčiť každého poslucháča. Len pred necelým týždňom sme vám priniesli článok o jeho novom videu s názvom #60, ktoré je súčasťou štvordielnej série singlov. Ešte predtým, ako uzrie svetlo sveta ten tretí, nám Mega M predstavuje bonusové video venované fanúšikom za ich veľkú podporu.

Ide o mixtape singel s jednoduchým vizuálom zo štúdia, v ktorom Mega dokazuje svoje schopnosti od reálnych textov cez kvalitnú techniku aj celkový prejav. Opäť, samozrejme, nechýbajú ani anglické flowy, ktoré ho od zvyšku kolegov odlišujú. Dosť bolo slov, teraz si už vychutnajte video a pripravte sa na ďalšie single a čoskoro aj plnohodnotný albumový počin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia