Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 1:43
Čas čítania 0:00
Jakub P.

ScHoolboyov album vyjde o mesiac. Zatiaľ si pozri videoklip na singel THat Part s Kanye Westom

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Do vydania ďalšieho podstatného hip-hopového albumu tohto roku zostáva niečo viac než mesiac, čo nám Školák Q vynahrádza aspoň vizuálom ku skladbe s Yeezym.

Zopár podstatných hip-hopových albumov už tento rok vyšlo, spomeniem napríklad Drakea či Kanyeho, no na nejaké ešte stále čakáme. Do druhej kategórie zaraďujeme aj ScHoolboya Q a jeho zatiaľ nepomenovanú dosku, ktorá predstavuje nasledovníka úspešného projektu Oxymoron. Štúdiovka s poradovým číslom dva, čo sa jeho releasov pod veľkým vydavateľstvom týka, vyjde podľa najnovších informácií priamo od Školáka 8. júla 2016. To je o trochu viac než mesiac, a tak je celkom logické, že sa nám jazdec stajne TDE snaží pripomenúť skrz nejakú novinku.

Aká novinka by bola v tomto prípade lepšia než videoklip na singel THat Part z vyššie predstavovaného projektu. Kolaborácia ScHoolboya Q a Kanye Westa je typickým príkladom skladby opisujúcej život rapera. Q viackrát odkazuje na svoju drogovú minulosť, Yeezy sa zase prirovnáva ku Kobemu. Na podobnej vlne sa nesie i sprievodný vizuál, ScHoolboy sa vozí v školskom autobuse a rapuje v opustenej budove a 'Ye nám zase ponúkne okružnú jazdu po dome, v ktorom nechýba tyč s odhalenou tanečnicou. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia