Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2016, 14:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jake Gyllenhaal hlavnou postavou post-apo akčného The Division podľa hry od Ubisoftu

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Gyllenhaalova hviezda žiari čím ďalej, tým jasnejšie.

Keďže je Filmkult súčasťou Refresheru, určite ste sa už aj u nás na webe stretli s hrou The Division od Ubisoftu. Ide o post-apokalyptickú RPG z pohľadu tretej osoby, kde sa špeciálne vycvičení agenti zvaní The Division snažia zachrániť z New Yorku to, čo zostalo po smrteľnej nákaze. Mesto ale ohrozujú aj stovky zločincov, ktorí sa rozhodli v zničenom New Yorku vládnuť nad zákonom, ktorý už vlastne ani neexistuje. Nákaza sa začala šíriť, keď nejaký šialenec infikoval mnohé bankovky v obehu. Peniaze tak stratili svoju hodnotu, umreli milióny a mesto sa prepadlo do temnoty. A práve vtedy nastupujú agenti The Division, ktorý až do chvíle, kedy sú povolaní, žijú svoj život medzi obyčajnými ľuďmi. Jedným z takýchto spiacich agentov sa pravdeopdobne stane aj Jake Gyllenhaal. Toho snáď predstavovať netreba, keďže ide o jedného z najlepších hercov súčasnosti so skvelou budúcnosťou a kariérou pred sebou. 

Najnovšie správy hovoria o tom, že Jake bude nielen hrať, ale filmové spracovanie The Division aj produkovať. Film zatiaľ nemá stanovený dátum premiéry a nevie sa ani, kto bude stáť za scenárom či réžiou, do konca roka 2016 by sme sa však mali dozvedieť všetky potrebné informácie. Nateraz nám stačí, že sa rysuje potenciálne post-apo, aké tu už dlho nebolo. Materiálu na spracovanie je pritom viac než dosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia