Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2016, 11:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

West Ham hlási novú posilu. Podpísal hráča FIFA Dragonna, ktorý získal profesionálnu zmluvu a dres s číslom 50!

ŠPORT FIFA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dragonn sa stal členom tímu West Ham United.

Onedlho možno budeme vidieť zástupcov tímov ako Real Madrid, Barcelona či Manchester United bojovať nielen v kopačkách na zelených trávnikoch, ale v rovnakých dresoch aj pred monitormi na turnajoch v hre FIFA. Nie, nebudú hrávať známi futbalisti, ale profesionálni hráči FIFA, ako napríklad Sean Allen alias Dragonn. Allen sa iba včera stal prvým profesionálnym hráčom elektronických športov, ktorý podpísal zmluvu s tímom anglickej Premier League, konkrétne West Hamom United, a práve londýnsky klub bude reprezentovať na FIFA turnajoch po celom svete.

Dragonn nedávno skončil na druhom mieste na FIFA Interactive World Cup, čiže svetovom šampionáte v hre FIFA, a tak nie je jeho angažovanie West Hamom až také prekvapenie. Od londýnskeho klubu dostal nielen profesionálnu zmluvu, ale aj tímové číslo 50, s ktorým bude West Ham reprezentovať na turnajoch. Na jeho adresu sa dokonca vyjadril aj tréner prvého tímu Slaven Bilić, ktorý o ňom povedal, že ide o skvelého hráča FIFA a teší sa na spoluprácu s ním. Stane sa tak elektronický šport pevnou súčasťou futbalových tímov nielen v Anglicku? Podľa nás je to len otázkou času.

West Ham hlási novú posilu. Podpísal hráča FIFA Dragonna, ktorý získal profesionálnu zmluvu a dres s číslom 50!
Zdroj: West Ham
Domov
Zdieľať
Diskusia