Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2016, 15:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Timberlake sa pripomína funky novinkou Can't Stop The Feeling, ktorá má opäť potenciál veľkého hitu

HUDBA
Uložiť Uložené

Sprievodná skladba k filmu Trolls, ktorý sa do kín dostane už na jeseň tohto roku.

Justin Timberlake patrí v súčasnosti medzi kráľov popu, o čom snáď nikto nepochybuje. Jeho tvorba však nesie aj množstvo chakrateristických čŕt funku, čo nám dokázal aj dnešnou novinkou s názvom Can't Stop The Feeling, ktorej vydanie ohlásil pred pár dňami na svojom Twitteri. Nikto však pochopiteľne nevedel, čo od speváka očakávať, no nakoniec sme sa dočkali skladby, ktorá má dostatočný potenciál na to, aby ovládla svetové rebríčky, čo vám bude jasné po prvom refréne. Novinka je zároveň sprievodnou piesňou k filmu Trolls, ktorý štúdio Dreamworks v kinách predstaví už na jeseň aktuálneho roku. Justin sa spoločne s Annou Kendrick postará aj o dabing pre hlavné kreslené postavy a údajne budú mať na svedomí aj prespievanie skladby True Colours od Phila Colinsa. 

Novinka hneď prichádza aj so sprievodným videoklipom, tentokrát však ide skôr o netradičnú záležitosť, kde sa objavú známe osobnosti ako Gwen Stefani, James Corden či Kunal Nayyar z The Big Bang Theory, ktoré sa nechávajú uniesť rytmom a melódiou. Dosť bolo slov, vychutnajte si novinku ideálnu na piatkové popoludie. A poriadne nahlas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia