Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2016, 21:48
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Bravúrny The Weeknd odspieval na Met Gala novú verziu skladby Tell Your Friends so slohou od Nasa

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Ďalší remix songu Tell Your Friends z albumu Beauty Behind the Madness je na svete. Tentokrát vďaka newyorskej legende, Nasovi.

Včerajšia noc patrila nepochybne prestížnemu gala večeru Met Gala, ktorého sa zúčastnilo mnoho celebrít z rôznych kútov showbiznisu. Na internete si už istotne narazil na fotografie jednotlivých outfitov, no teraz sa budeme venovať inej časti udalosti, a to konkrétne vystúpenie bravúrneho The Weeknda.

Nikto nepochybuje, že Abel vie naživo spievať priam úžasne. Usporiadatelia si ho preto vybrali, aby prítomným spríjemnil chvíľu strávenú v newyorskom Metropolitnom múzeu umenia. Elegantne oblečený kanadský spevák, ktorého zatiaľ posledný album nesie názov Beauty Behind the Madness, sa zmocnil pódia a odspieval skladbu Tell Your Friends z pred chvíľou spomínanej dosky. Pripravil si však menšie prekvapenie, keď ho asi v polovici vystúpenia na pódiu doplnila žijúca rapová legenda z New Yorku, Nas, pridávajúci na song vlastnú slohu. V nej približuje svoj milostný život a takisto status, ktorý si v hre vybudoval. Záznam celej show si môžeš vďaka Apple Music prezrieť vo veľmi dobrej kvalite nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia