Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2016, 21:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje o tom, aké náročné je byť povolaním syn v ukážke z albumu Krstný otec

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Pamätáte sa, ako Patres pred pár rokmi promoval skladbu Povolanie syn, ktorá nakoniec neuzrela svetlo sveta? Pravdepodobne počúvame jej súčasnú verziu.

Každý fanúšik slovenského rapu veľmi dobre vie, že rok 2016 je zasvätený ďalšiemu Rytmsovmu sólovému počinu, o ktorom už máme pomerne veľa informácií, avšak s výnimkou tej najdôležitejšej - dátumu vydania. Tesne pred koncom minulého roka nám piešťanský krocan predstavil svoj veľký a dlho pripravovaný projekt Eternal, o ktorom sa dlho šírili fámy spájajúce tento titul s názvom albumu. Nakoniec sa z neho vykľul krátkometrážny film sprevádzaný efektami a nechýbali ani dve ukážky z chystaného sóla, menovite Skutočne kvalitný a Obrazy s produkciami od Kazeta a Maiky Beatz.

Rytmus pri každej možnej príležitosti prizvukuje, že na albume Krstný otec pilne pracuje, čoho dôkazom sú aj občasné krátke ukážky na sociálnych sieťach. Dnes sme sa dočkali približne tridsiatich sekúnd skladby, ktorá nás hneď vrátila pár rokov späť. Niektorí z vás si totiž určite spomínajú na tento konkrétny rozhovor spred piatich rokov, kedy Patres možno aj nechtiac prezradil, že chystá skladbu s názvom Povolanie syn, ktorú venuje všetým "pracovitým" chalanom s istou budúcnosťou. Dnes zverejnená ukážka sa textovo nesie v podobnom duchu, a preto všetko nasvedčuje tomu, že ide o rovnakú skladbu, samozrejme už v novom šate a už s produkciou od Maikyho. Týmto ukočujem toto investigatívne a konšpiračné okienko. Vychutnajte si ukážku.

 

⚠⚠⚠ #KrstnyOtec2016 #SukinSyn #Bengoro #TotoNeniSrandaPozor @maikybeatz

Video uverejnené používateľom @rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia