Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 11:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Letný hit im nestačil, tak prichádzajú s ďalšou chytľavou skladbou. Skupina S Hudbou Vesmírnou chce zistiť, či to aj ty vieš!

HUDBA VIDEO
Uložiť Uložené

Je nám teplo v lete valcovalo Slovensko, tak teraz prichádza rad na Ozaj ty vieš?

Nahrať úspešný letný hit na Slovensku, to nie je vôbec jednoduchá úloha. Naše publikum síce nepatrí medzi to najväčšie, ale ľudia sú na jednotlivé skladby o to viac citlivejší a často sa stane, že singel s očakávaným úspechom medzi ľuďmi úplne prepadne. Na druhej strane, v prípade skupiny S Hudbou Vesmírnou to minulý rok vôbec neplatilo, pretože ich skladba Je nám teplo! oslovila státisíce Slovákov a zoskupenie okolo Daniela Kisa, Mareka Kolena a Dominiky Zeleníkovej dodnes pokračuje vo vydávaní skladieb. Tentoraz si pre nás pripravili ďalšiu chytľavú skladbu s názvom Ozaj ty vieš??? a najzaujímavejšie na celom videoklipe a piesni samotnej je fakt, že ide o recesiu na nedostatok nápadov a samotný klip bol natočený popri natáčaní úplne iného klipu. Nie je síce až do takej obrovskej miery tematický, ako v prípade letného Je nám teplo!, avšak veríme, že chytľavá melódia zaujme aj teba.  

Skupina S Hudbou Vesmírnou sa už v pondelok objaví na natáčaní relácie Park, kde jej členov vyspovedajú Ondro s Zitronom. Ak chceš túto veselú kopu ľudí stretnúť naživo, prídi na natáčanie do Zóny by Refresher v pondelok o 15:00 alebo sleduj livestream z natáčania TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia