Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 14:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ninja korytnačky si v skvelom akčnom traileri s Megan Fox vylepšujú povesť proti oveľa nebezpečnejšiemu nepriateľovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sequel s názvom Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, ktorého premiéra sa už nezadržateľne blíži, láka na návštevu kina ďalším akciou nabitým trailerom.

Snímka Teenage Mutant Ninja Turtles, ktorá sa predstavila ešte v roku 2014, bola síce pre väčšinu fanúšikov látky sklamaním, niekoľko svetlých momentov sa v nej však bezpochyby našlo. Celosvetový zárobok navyše činil takmer 500 miliónov dolárov, takže blížiace sa pokračovanie bolo viac než isté. Sequel s názvom Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows dorazí už o necelé dva mesiace, pričom doterajšie ukážky naznačujú, že by sme sa tentokrát mohli dočkať o niečo kvalitnejšieho zážitku. Túto skutočnosť podporuje aj najnovší trailer, ktorý tak ponúka ďalšiu dávku humoru, originálnej akcie a tiež niekoľko zaujímavých postáv.

Po Jonathanovi Liebesmanovi prevzal réžiu Dave Green (Earth to Echo) a o scenár sa opäť raz postaral André Nemec spolu s Joshom Appelbaumom (obaja Now You See Me, Mission: Impossible - Ghost Protocol). Megan Fox a Will Arnett sa vrátia čoby hlavné postavy po boku hercov ako Stephen Amell, Brian TeeWilliam Fichtner, Laura Linney, Tyler Perry, Garry Anthony WilliamsGary Anthony Williams či Stephen Farrelly/Sheamus. Premiéra u nás je naplánovaná na 2. júna 2016 a pokiaľ sa chcete o filme dozvedieť všetko podstatné, prípadne máte záujem prezrieť si podarené plagáty jednotlivých korytnačích hrdinov, klikajte sem, resp. sem. Teraz si už vychutnajte najnovšiu porciu záberov a dajte nám vedieť, či uvažujete aj o návšteve kina.

Ninja korytnačky si v skvelom akčnom traileri s Megan Fox vylepšujú povesť proti oveľa nebezpečnejšiemu nepriateľovi
Zdroj: Stephen Amell/facebook
Ninja korytnačky si v skvelom akčnom traileri s Megan Fox vylepšujú povesť proti oveľa nebezpečnejšiemu nepriateľovi
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia