Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2016, 14:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moja Reč a Pil C je kombo, ktoré jednoducho šľape. Vypočuj si skladbu Nič z najnovšieho počinu Dobrých chlapcov

HUDBA MOJA REČ PIL C
Uložiť Uložené

Spojenie staršej a novej školy sa nám už neraz osvedčilo a inak tomu nebude ani v prípade skladby Nič.

Jeden z najočakávanejších počinov aktuálneho roku sa práve v pondelňajší magický dátum 4.4. dočkal oficiálneho vydania, čo znamená, že konečne boli rozoslané prvé predobjednávky, ktoré by ste už mali mať všetci doma Chalani zároveň zorganizovali meeting s fanúšikmi v Prievidzi aj Bratislave. Aj tam ste si mohli celý album vypočuť a dokonca hneď aj s podpisom zakúpiť. Podstatné ale je, že sa dnes Moja Reč rozhodla zverejniť v poradí druhú plnohodnotnú vec a po titulnej skladbe Offline máme možnosť počuť skladbu Nič, kde hosťuje aj Pil C

Táto vec je zároveň na albume jedinou s podobnou punkrockovou agresívnejšou atmosférou, čo berieme určite všetkými desiatimi, keďže všetci dobre vieme, že Dobrým chlapcom aj táto poloha veľmi dobre sedí. A určite sa nestratil ani Pil. O hudobnú produkciu sa rovnako, ako vo všetkých ostatných prípadoch, postaral dvorný Jožiš Engerer. Dúfame, že sa v dohľadnej dobe dočkáme aj zopár videoklipov k albumu a veríme, že práve Nič je jedným z hlavných adeptov na vizuál. Teraz už ale prichádza na rad samotná skladba a ja len pripomínam - nezabudni si objednať svoj originál, prípadne sleduj oficiálnu facebookovú stránku a dozvieš sa, kde všade sa ešte chystajú meetingy s fanúšikmi. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia