Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2016, 8:44
Čas čítania 0:00
Jakub P.

The Weeknd nechal všetkých pochybovačov za sebou skvelou slohou na remixe skladby Rambo

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abel to jednoducho odrovnal, inak sa jeho výkon na remixe Ramba od Brysona Tiller nazvať nedá.

Americký hudobník Bryson Tiller sa svojím debutom T R A P S O U L postaral o to, že ho začala väčšina scény vnímať ako speváka, s ktorým treba počítať. Toto tvrdenie teraz potvrdzuje aj kanadský The Weeknd remixujúci Brysonovu skladbu Rambo z vyššie spomínaného albumu. Ich spolupráca bola ohlásená už vopred a z piesne sme počuli zopár snippetov ešte predtým, než vyšla, avšak ani zďaleka sa to nedalo porovnať s kvalitou finálneho produktu. Brysonov úvod, záver a refrény boli ponechané, pričom Abel pomedzi ne doručil dlhšiu spevavú slohu, po ktorej vypočutí pravdepodobne ostaneš niekoľko sekúnd sedieť ticho na stoličke.

Torontský rodák to totiž absolútne zaklincoval, inak sa to azda nazvať nedá. V jednotlivých riadkoch sa spätne pozrel na jeho incident s policajtmi vo výťahu v Las Vegas, vystúpenie na Victoria's Secret, no a, samozrejme, nevyhol sa ani sexu a dievčatám všeobecne, čo je pre jeho hudbu typické a milujeme to. Za zmienku istotne stojí aj odkaz smerom k nahratiu albumu Beauty Behind the Madness, ktorým Abel zabil pop a teraz je čas vrátiť sa späť. Nech sa páči, už ťa nejdem naťahovať. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia