Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2016, 17:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Microsoft to na Xbox párty poriadne roztočil. Nechýbali ani poloobnažené tanečníčky v minisukničkách

ZAUJÍMAVOSTI MICROSOFT
Uložiť Uložené

Kopa geekov a polonahé ženské telá je naozaj netradičná kombinácia. Horúca párty softvérového giganta nezostala bez povšimnutia médií.

Počas uplynulého týždňa prebiehala v americkom San Franciscu známa vývojárska konferencia GDC 2016 a na tej už tradične nechýbal ani sám Microsoft vrátane jeho Xbox párty, kde sa mohli návštevníci poriadne odreagovať. Zábavu im totiž spríjemňovali sympatické tanečníčky, ktoré tam prišli pracovne, pričom tie boli odeté v odvážnom outfite a ich vyzývavé tance zaujali azda väčšiu pozornosť, než novinky z herného priemyslu. A ako na to reagovalo vedenie giganta? Vyzerá to tak, že ani vrcholový manažment nemal potuchy o tom, že niečo také poverení organizátori chystajú zrealizovať, no aj napriek tomu prevzali plnú zodpovednosť a v blízkej budúcnosti zrejme vyvodia nepríjemné dôsledky. "Reprezentovali sme Xbox a Microsoft takým spôsobom, ktorý nesedí s našimi hodnotami. Bolo to nesprávne a nebude to ani tolerované. Viem, že sme sklamali veľa ľudí a ja som personálne zaviazaný držať nás pri vyšších štandardoch," uviedol na margo negatívnych ohlasov od fanúšikov a zákazníkov, ktorým táto reprezentácia značky príliš nevonia, šéf konzolovej divízie spoločnosti Phil Spencer.

Domov
Zdieľať
Diskusia