Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2016, 3:21
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Máš problém zbaliť dievča? Netradičná aplikácia Becomme od slovensko-českých vývojárov ti pomôže

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Bohatý obsah s užitočnými tipmi, radami či otázkami môže byť vo vhodnej situácii na nezaplatenie. Najmä, ak patríte medzi hanblivejších alebo tých menej skúsenejších.

Nadviazať prvý kontakt s neznámou osobou nežnejšieho pohlavia môže pre niekoho predstavovať extrémne obrovský problém, hoci to viacerí z nás považujú za jednu z jednoduchších lekcií v škole života. Vo väčšine prípadov za to môže nedostatok sebavedomia, čo sa potom odráža na strese a následnej strate prirodzenosti, ktorá je v takýchto situáciach veľmi, ale veľmi dôležitá. Prirodzená konverzácia totiž predstavuje jeden zo základných pilierov budovania nových a hlavne dlhodobejších vzťahov, a to môže niekomu, komu spôsobuje jej realizácia značné komplikácie, kaziť sociálny život. Ak náhodou medzi nich patríte aj vy, s pekne spracovanou aplikáciou Becomme, za ktorou stoja kreatívni vývojári zo Slovenska a Českej republiky, budete potom nadmieru spokojní.

Máš problém zbaliť dievča? Netradičná aplikácia Becomme od slovensko-českých vývojárov ti pomôže

Becomme, čo vzniklo spojením dvoch anglických slov become a communication, predstavuje šikovnú pomôcku pre každého, kto by chcel osloviť dievča, ktoré sa mu páči, avšak nemá dostatok odvahy, pretože nevie, ako má začať a potom aj pokračovať. Aplikácia je dostupná pre mobilné operačné systémy Android a iOS úplne zdarma, takže za vyskúšanie vôbec nič nedáte, maximálne tak niekoľko minút z vášho času. Princíp fungovania Becomme spočíva v poskytovaní tipov, vzorových otázok a motivačných článkov, vďaka ktorým dotyčný získa aspoň trošku sebavedomia, a to aj bez toho, aby si musel dať zopár "pohárikov" tvrdého. Tipy predstavujú zaujímavé námety na uskutočnenie rôznorodých a zaujímavých konverzácií, kde druhá strana dostane priestor na odpoveď s viac ako iba jedným slovíčkom, takže pri nich nezostane trápne ticho. Aplikácia obsahuje cez 700 spôsobov prvého oslovenia, viac ako 100 otázok, desiatky článkov s teoretickými vedomosťami a 10 názorných konverzácií, kde sú už uvedené praktické skúsenosti zo skutočných udalostí. Hlavná ponuka sa rozdeľuje do troch hlavných kategórií a tie sa medzi sebou odlišujú špecifickým prostredím, pre ktoré sú určené. Na výber tak je buď rande, online konverzácia alebo osobná konverzácia na párty, v práci alebo v posilke. Vývojári zároveň sľubujú ďalšie aktualizácie, prostredníctvom ktorých pribudne ďalší obsah v podobe inšpiratívnych rozhovorov, úvodných fráz alebo užitočných rád od skúsenejších.

Odporúčané
Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím 9. januára 2024, 16:30

Aplikácia - aj keď je dostupná zadarmo - neobsahuje vôbec žiadne otravné reklamy. Má prehľadné používateľské prostredie, intuitívne ovládacie prvky a pekný grafický dizajn, ktorý poteší asi každého náročného používateľa. V prípade záujmu si ju môžete stiahnuť z obchodu Google Play alebo App Store, respektíve navštíviť oficiálnu web stránku becommeapp.com, kde nájdete ešte viac detailných informácií.

Máš problém zbaliť dievča? Netradičná aplikácia Becomme od slovensko-českých vývojárov ti pomôže
Máš problém zbaliť dievča? Netradičná aplikácia Becomme od slovensko-českých vývojárov ti pomôže
Domov
Zdieľať
Diskusia