Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2016, 14:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa pripomína remixom na G-Eazyho You Got Me a pridáva ďalšie informácie k chystanému projektu

HUDBA
Uložiť Uložené

Ako je na tom pripravované EP alebo kedy sa dočkáme ďalšieho singlu? Aj na tieto otázky si teraz odpovieme.

Už ste určite zachytili, že Matys z bývalého zoskupenia Slow Flow momentálne funguje sólovo, respektíve spoločne s pražským producentom DOMom, s ktorým chystajú aj spoločné EP. Ruka v ruke s vydaním titulnej skladby Môžem Je*ať sme dostali aj krátke vysvetlenie, čo sa stalo s kapelou a taktiež malú ukážku toho, aký zvuk môžeme na projekte očakávať. V pláne boli aj ďalšie skladby, no nakoľko chalani nestihli v januári vypustiť ďalší singel, prišlo rozhodnutie vypustiť remix na skvelú G-Eazyho vec s názvom You Got Me. Pevne verím, že pojem remix už nie je potrebné bližšie vysvetľovať a nebudeme sa musieť pozastavovať nad tým, že niekto niekomu vykradol produkciu, nakoľko ide len o recesiu. 
 
Čo sa týka samotného EP, tak to je už kompletne nahraté a aktuálne je vo fáze mixu a masteringu. Matys a DOM tiež pracujú na nakrúcaní videoklipov. V prvom februárovom týždni príde nový singel z projektu s názvom Titulky a v závere mesiaca sa ešte dočkáme veľkého videoklipu z dielne HPTRN, Filmaarov a Anny Smoronovej, ktorá má na svedomí hádam najlepší vizuál, aký kedy na Slovensku vznikol - Podzemie. Viac informácií o samotnom videoklipe aj fotky z natáčania budete mať u nás možnosť vidieť v predstihu pri vydaní skladby Titulky. Teraz si už vychutnaj novinku a nezabúdaj, tá hudba skutočne nie je ukradnutá. Je to remix. 
 
Vizuálnu stránku, teda ilustračné zábery ošéfoval Shadex
Domov
Zdieľať
Diskusia