Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2015, 20:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao si užíva posteľné hrátky s nádhernou slečnou v pikantnom videoklipe

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Predposledný videoklip z albumu Made In Czechoslovakia mal svoju premiéru na koncerte v Prahe a dnes si ho môžeme pozrieť už aj online.

Je to už pomerne dlhá doba, čo sme mali možnosť prvýkrát počuť album s názvom Made In Czechoslovakia, ktorého autorom je obľúbený Ben Cristovao. Celý tento projekt sa niesol v prevažne rapovom duchu, no obsahoval aj melancholické skladby, ktorými je ako interpret charakteristický. Dnes si pre nás pripravil údajne predposledný videoklip z tohto počinu, keďže by sme sa už čoskoro mali dočkať ďalšieho sóla, ktoré si určite bude pýtať ďalšie vizuály. 

Videoklipu sa teda dočkala skladba Posteľ, ktorej text na prvé počutie naznačuje, že si pýta aspoň zopár pikantných záberov. Ben fanúšikov nesklamal a naservíroval opäť atmosférickú záležitosť, ako sme už pri jeho klipoch zvyknutí. Zaujímavé prevedenie vzniklo pod režisérskou taktovkou Tomáša Kasalu, ktorého rukopis sme už mali možnosť vidieť napríklad pri skladbe Instagram. Produkčne skladbu už tradične ošéfovali dvorní The Glowsticks z Toronta a vy si teraz môžete vychutnať ich skvelú súhru s interpretom. Ak máte záujem o kúpu merchu v podobe tričiek, mikín alebo čapíc, všetko nájdete na Bennyho oficiálnej stránke. Teraz sa už ale nenechajte rušiť pri pozeraní videoklipu.

Domov
Zdieľať
Diskusia