Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2015, 13:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Starbucks na Slovensku už čoskoro otvorí aj kamenné kaviarne!

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA STARBUCKS
Uložiť Uložené

Najväčší reťazec kaviarní na celom svete sa konečne chystá na otvorenie kamennej pobočky v Bratislave.

Pred pár mesiacmi sa na Slovensko dostala správa, že sa konečne dočkáme kaviarní Starbucks aj na našom území. Nadšenie však opadlo hneď po prečítaní článku, kedže sme sa dozvedeli, že si budeme môcť kvalitnú kávu vychutnať len na čerpacích staniciach Shell a kamenné pobočky zatiaľ nie sú v pláne. V kútiku duše sme dúfali, že je to prvý krok pred tým, ako najväčší a najznámejší reťazec kaviarní otvorí aj prvú naozajstnú kaviareň. Dnes už vieme, že automaty mali byť len malým testom, ktorý mal zistiť potenciálny záujem. Zároveň máme pre všetkých milovníkov Starbucks skvelú správu, keďže sa už čoskoro v našom hlavnom meste dočkáme prvej pobočky.

Na oficiálnej stránke americkej spoločnosti sa objavili pracovné ponuky pre šikovných slovenských manažérov. Starbucks nehľadá len obyčajných zamestnancov schopných viesť prevádzku, ale ľudí, ktorí sa o ňu budú starať ako o svoju vlastnú. Poradiť si budú musieť s pomerne vysokou konkurenciou zo strany McDonaldu, s čím sa podľa vyjadrení ráta. Reťazec by si mal nájsť svoje miesto najmä v obchodných centrách podobne ako je tomu napríklad v Spojených štátoch. Žiaľ, zatiaľ nie sú zverejnené žiadne konkrétne dátumy, no tešiť nás môže fakt, že je náš trh atraktívny aj pre tak veľkú spoločnosť. Tešíte sa?

Starbucks na Slovensku už čoskoro otvorí aj kamenné kaviarne!
Domov
Zdieľať
Diskusia