Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
17. októbra 2015, 11:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Desaťpercentný vlastnícky podiel reštaurácie za to, že dokážeš zdolať jej špeciálne burrito

KULTÚRA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ako vo väčšine súťaží, aj v tejto nechýba malý háčik.

Po vzhliadnutí zopár častí Man vs. Food som si povedal, že tento chlap je fakt frajer a objemy, ktoré dokáže zlikvidovať sú mnohokrát neuveriteľné. Existuje však výzva, ktorú by pravdepodobne neprijal on a ani žiadny jeho ešte hladnejší kolega. V Brooklyne totiž existuje reštaurácia s názvom Don Chingon, ktorá za zdolanie svojej špeciálnej pochúťky Gran Chingon Burrito ponúka veľmi atraktívnu a obzvlášť cennú výhru. V hre je 10 % vlastnícky podiel prevádzky a ako bonus plné bruško. A to doslova. Spomínaný háčik je teda v rozmeroch, váhe a čase, za ktorý je potrebné burrito zjesť. 

Špecialita je skoro meter dlhá a je naplnená kuracím mäsom, hovädzím steakom, salámou chorizo, kockami vyprážaného bravčového, syrom, ryžou, fazuľami a salsou. Problém je, že všetky tieto suroviny majú dohromady niečo okolo 14 kíl, čo je dostatočná "porcia" pre hokejové mužstvo. Zapiť to musíte Ghost Pepper margaritou a maximálny povolený čas je 60 minút, počas ktorých si nemôžete odbehnúť na toaletu. Reštaurácia v podmienkach taktiež uvádza, že podnik nenesie zodpovednosť za akékoľvek zdravotné komplikácie alebo smrť súťažiaceho. A keďže nič nie je zadarmo, za registráciu do výzvy je potrebné zaplatiť 150 dolárov.

Desaťpercentný vlastnícky podiel reštaurácie za to, že dokážeš zdolať jej špeciálne burrito
Domov
Zdieľať
Diskusia