Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2015, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bažant Pohoda 2015 sa pýši najlepšou známkou od rešpektovaného britského portálu

REFRESHER
Uložiť Uložené

O najväčšom hudobnom festivale na Slovensku sa aj v zahraničí rozpráva len v superlatívoch a výnimkou nebol ani tento ročník.

Už druhýkrát v histórii ohodnotil uznávaný portál Virtual Festivals z Británie náš najväčší festival ako veľmi vydarenú akciu a z desiatich bodov nemal dôvod ukrátiť Bažant Pohodu ani o jediný. Virtual Festivals nepatrí vo svojom obore medzi začiatočníkov. Recenziám a reportážam z festivalov sa venuje už od roku 1999. Momentálne pre nich pravidelne hodnotí festivaly ako Glastonbury, T in the Park, Isle of Wight, Readin či Leeds Festival vyše 200 novinárov. 19. ročník Bažant Pohody si vzal na mušku Jon Wright. Jeho hodnotenie bolo jasné a podložené viacerými faktami, čo zhrnul v spomínanej reportáži, ktorú si môžete prečítať tu. Pohode udelil bez problémov len to najvyššie možné hodnotenie: desať bodov z desiatich. Podľa autora článku prináša festival svojim návštevníkom dokonalý festivalový balíček a nám neostáva nič iné, len súhlasiť. 

Bažant Pohoda 2015 sa pýši najlepšou známkou od rešpektovaného britského portálu
Domov
Zdieľať
Diskusia