Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2015, 11:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

X-Men: Apocalypse má v strhujúcom leaknutom traileri našliapnuté k najlepšej komiksovke roka 2016

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bryan Singer sa znova pochlapil. Teaser pre X-Men: Apocalypse je jednoduho úžasný, okrem iného ponúka náhľad aj na samotného Boha.

Po včerajšku, kedy sa na internet teaser nedostal, už zrejme nik nedúfal. Dnes sa ale hviezdy obrátili aj na nás, ľudí, ktorí na Comic-Cone neboli a môžeme tak slintať. Je to síce stále len „kinorip“ premietaného traileru z Hall H, aj tak sa však dá usúdiť mnoho a mnoho vecí. Videli sme vzhľad Apocalypsa (Oscar Isaac sa akosi na seba nepodobá), Magneta a jeho druhov, Professora X a jeho zverencov v škole pre mutantov a taktiež nové tváričky vrátane Jean Grey, Nightcrawlera či Storm. Nepoteší fakt, že Jennifer Lawrence si očividne u štúdia vydupkala pri svojich posledných X-Men čo najviac času v „civile“, ostávam nám dúfať, že na skutočnú Mystique ešte len dôjde. Ani na sekundu sa neobjavil Wolverine, takže som veľmi zvedavý, ako jeho dočasnú absenciu plánuje Singer vysvetliť.

Poteší ale akcia, obľúbené postavy, skvelí herci, ktorých ukončenie kontraktov ma bude mrzieť azda viac než pri Downeym, no a v neposlednom rade, ani tá osudovosť nie je až tak okatá. Zdá sa, že aspoň zo začiatku nebude mať En Sabah Nur (Prvý, čiže vôbec prvý mutant - Apocalypse) dostatok síl, a tak si zvolí za svojich pomocníkov Magneta a jeho družinu. Teraz sa už pustite do teaseru!

Celkom pútavé, čo poviete? O Apocalypse sa vie, že pôjde o najambicióznejší projekt Foxu, minimálne, čo sa komiksových filmov týka. Uvidíme skutočne megalomanskú deštrukciu, nespočetné množstvo efektov, zdá sa, že aj pár významných úmrtí a taktiež pár nových postáv. Celkovo uvidíme Apocalypsa (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Wolverina (Hugh Jackman), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult), Quicksilvera (Evan Peters - očakávať môžeme podobne brilantnú scénu ako v DoFP) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tvárí sa predstaví Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexi Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vráti sa aj Havok (Lucas Till). Viac informácií tu a tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia