Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
10. júla 2015, 14:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Klasická pizza má vážneho konkurenta. O rozruch sa postarala sieť KFC

KULTÚRA PIZZA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Viete si predstaviť kombináciu dvoch obľúbených jedál v jednom?

Sieť reštaurácií rýchleho občerstvenia KFC, ktorá sa zameriava najmä na kuracie mäso vo vyprážanej podobe všakovakých chutí, predstavila prednedávnom nový produkt s veľkým potenciálom. Je ním pizza v kombinácii s pomerne veľkým kuracím plátkom v cestíčku. Ten nahradil klasické cesto a celý pokrm s príznačným názvom Chizza sa podáva tak, ako môžete vidieť na obrázku nižšie. Špeciálne menu sa z Filipín zatiaľ k zvyšku sveta nedostalo, no podľa zahraničných medií je vraj len otázkou času, kedy sa dočkajú aj ostatní. Ako už býva zvykom, pri takýchto novinkách o sebe nechajú počuť aj zástancovia zdravej stravy, ktorí veľmi radi moralizujú a jedným dychom dodávajú, že prakticky ide o instantný infarkt. Súhlasíš, alebo by si si bez problémov na tomto menu pochutnal/a?

Promo video, ktoré však neodporúčame pozerať v neskorých večerných hodinách. Teda pokiaľ si potrpíte na štíhlej postave.

Klasická pizza má vážneho konkurenta. O rozruch sa postarala sieť KFC
 

Klasická pizza má vážneho konkurenta. O rozruch sa postarala sieť KFC
Domov
Zdieľať
Diskusia