Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2015, 13:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zverina a Rust2Dust opäť prepájajú rap a metal v novom videoklipe

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba My vs. Oni sa nachádza aj na Zverinovom novom albume, ktorý uzrie svetlo sveta už čoskoro.

Bratislavská formácia Rust2Dust hrajúca alternatívny metal s moderným zvukom už dlhší čas spolupracuje s dlhoročnou rapovou stálicou spod Tatier, Zverinom. Spoločne majú za sebou zopár skladieb a koncertov pred publikom oboch hudobných štýlov. Táto generačná výpoveď vás napumpuje adrenalínom pred vystúpením skupiny Limp Bizkit 9. júna v NTC Aegon Aréne, kde sa Rust2Dust so Zverinom objavia v úlohe predskokana.

Naživo si nepochybne budeme môcť vychutnať aj dnešnú novinku s názvom My vs. Oni, ktorá prichádza hneď aj s videoklipom. O obrazovú stránku sa postaral Marek Morvai, ktorý je mimochodom známym detským hercom z legendárneho filmu Pelíšky. Skladba je klasickou protisystémovkou a odkazuje na undergroundové prostredie, odkiaľ Zverky a Rust2Dust pochádzajú. Minulý týždeň ju interpreti predstavili v relácii Headbanger_FM. Zverky bol vôbec prvý raper v histórii tohto metalového magazínu, z čoho bol taký nadšený, že pred vysielaním zlomil kľúč v zámku svojho bicykla, ktorý potom zostal stáť niekoľko hodín pred slovenským rozhlasom. Určite ste zaregistrovali, že tatranský pes chystá aj ďalšiu sólovú dosku, ktorá vychádza už 4.6.2015 a nesie názov - ŽENY VÍNO RAP. Áno, aj dnešná novinka sa na tomto projekte objaví. Nemusíte sa však báť, toto bude jediná šialenosť tohto štýlu a zvyšok albumu sa bude niesť v melódiách pre Zverinu typických.

„Pre mňa spolupráca s Rust2Dust nie je žiadnym experimentom, keďže som mal k tejto hudbe vždy blízko. Pre toho, kto vyrastal na kultovom metal-rapovom soundtracku k filmu Judgment Night bude naša kooperácia príjemným návratom späť ku koreňom. Naša spolupráca je zároveň odkazom pre celú našu spoločnosť, a to že odlišnosti by mali ľudí spájať a nie rozdeľovať, ako tomu bolo doteraz," odkazuje Zverina.

Domov
Zdieľať
Diskusia