Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2015, 14:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nevídaná cyklistická akcia priamo v historickom centre metropoly východu!

REFRESHER KOŠICE
Uložiť Uložené

Pre návštevníkov Hlavnej ulice si košická radnica v rámci kandidatúry na titul Európskeho mesta športu pripravila bohatý program.

Košice sa v sobotu, 30. mája 2015 stanú dejiskom výnimočnej akcie s názvom DOWNTOWN MASSACRA. Domáci, ale aj zahraniční jazdci na bicykloch BMX a MTB sa postarajú o impozantné predstavenie, kedy na dvoch skokoch priamo v historickom centre Košíc predvedú vo výške a v štýle to najlepšie z ich repertoára. Pre návštevníkov Hlavnej ulice si košická radnica v rámci kandidatúry na titul Európskeho mesta športu pripravila bohatý sobotňajší program, počas ktorého si na svoje príde naozaj každý. Za spomenutie určite stojí najfarebnejší beh na svete „Farbám neujdeš“, do ktorého sa pokojne môžete zapojiť aj vy, a pomôcť tak dobrej veci. Zaujímavý bude určite aj sprievodný hudobný program, keďže v metropole východu vystúpi aj Rytmus.

Nevídaná cyklistická akcia priamo v historickom centre metropoly východu!

Ak teda chceš zažiť poriadnu dávku adrenalínu, úžasnú atmosféru vyfarbenej Hlavnej ulice a užiť si koncert rapovej legendy, vidíme sa 30. mája o 10:00 hod. pred Dómom sv. Alžbety.

Domov
Zdieľať
Diskusia