Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. mája 2015, 17:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Suicide Squad sa odhaľuje na čele s Deadshotom Willa Smitha. Kde je Joker?

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Režisér snímky, David Ayer, sa dnes nechal uniesť a na twitteri poskytol prvý oficiálny obrázok tímu Suicide Squad.

Star Wars, Marvel (prvý concept art pre Civil War) a nakoniec aj DC. Nuž, tri veľké kone sa dnes hecli a priniesli nám nové informácie, respektíve aspoň nové obrázky. Suicide Squad Davida Ayera sa práve natáča s už kompletným tímom, no čím ďalej, tým viac mám pocit, že Joker rozhodne medzi hlavnými postavami nebude. Skôr si ho predstavujem ako Hannibala Lectera v Mlčaní jahniat. Keď bude na obrazovke, ukradne si celú scénu pre seba, no to sa tak často nestane. Dohady o tom, že prvý Jokerov výzor bol len joke a akýsi darček postave k jej 75. narodeninám taktiež naberajú na obrátkach, no a tento hollywoodsky šum rozhodne neutíchne ani po tom, čo Ayer odhalil celý tím okrem Amandy Waller (Viola Davis) a práve Jokera (Jared Leto). Že by si pre nás Ayer schovával skutočný vzhľad Jokera na neskôr? Mňa osobne potešil vzhľad Killer Croca, ktorého nespravili skrz CGI, ale pomocou masky a „make-upu“. Ako sa vám pozdáva Margot Robbie ako Harley Quinn či Will Smith ako Deadshot? Pre fotky z natáčania, ktoré odhaľujú celý tím, klikajte sem. 

Odporúčané
Najočakávanejšie komiksové a sci-fi filmy 2024: Joker s Lady Gagou, akčnejšie pokračovanie Duny aj Deadpool 3 s Wolverinom Najočakávanejšie komiksové a sci-fi filmy 2024: Joker s Lady Gagou, akčnejšie pokračovanie Duny aj Deadpool 3 s Wolverinom 11. decembra 2023, 16:30

Synopsa stále nie je zverejnená, no aspoň vieme, kto sa vlastne objaví. Tešiť sa môžeme na Jareda Leta ako Jokera, Willa Smitha v úlohe Deadshota, Margot Robbie si na seba oblečie kostým Harley Quinn, Jim Parrack by zase mal stvárniť Deathstroka a Jay Courtney sa nám predstaví ako Digger Harkness aka Captain Boomerang. Veliť im bude Amanda Waller, ktorú stvárni Viola Davis a spolu sa budú snažiť zmocniť sa Enchantress v podaní Cary Delevingne. Ukáže sa ale aj Scott Eastwood v cameu predstavujúc Steva Trevora, milenca Wonder Woman. Suicide Squad by sa malo odohrávať medzi Man of Steel a BvS. Hovorí sa aj o tom, že sa objaví Red Hood, ktorý bol istý čas side-kick pre Batmana. Premiéra je plánovaná na 5. augusta 2016. Viac o filme nájdete tu.

Suicide Squad sa odhaľuje na čele s Deadshotom Willa Smitha. Kde je Joker?

Will Smith ako Deadshot

Suicide Squad sa odhaľuje na čele s Deadshotom Willa Smitha. Kde je Joker?

Suicide Squad sa odhaľuje na čele s Deadshotom Willa Smitha. Kde je Joker?

Domov
Zdieľať
Diskusia