Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2015, 21:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Johnny Depp sa konečne herecky prebúdza v mrazivej úlohe gangsterky Black Mass

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Black Mass, gangsterka režírovaná Scottom Cooperom, oplýva skvelým hereckým obsadením, no hlavne mrazivým Johnnym Deppom.

Páni, ako dlho to už je? Asi nejakých 6 rokov, kedy nám naposledy Johnny Depp predviedol svoj herecký talent, než sa vrhol na dráhu make-upového herectva. V posledných rokoch sa totiž upísal len kravinám (pardón za výraz, ale je to tak), teda až na Transcendence, ktoré síce sklamalo, ale rozhodne sa dá považovať za svetlú časť Deppovej filmografie posledných rokov. 

Johnny Depp sa konečne herecky prebúdza v mrazivej úlohe gangsterky Black Mass


Black Mass je mafiánska záležitosť z prostredia Bostonu v 70. rokoch minulého storočia. Ústrednými postavami sú John Connolly (Joel Edgerton) a James „Whitey" Bulger (Johnny Depp), ktorí spolu vyrastali. O niekoľko rokov sa majú spoločne stretnúť, aby tak uzavreli tajnú dohodu. Bulger riadi Írsku mafiu v Bostone, zatiaľ čo Connoly pracuje v FBI. Spoločne sa rozhodli zlikvidovať taliansku mafiu a taktiež využiť svoje obchodné tajomstvá, z ktorých by navzájom mohli profitovať. To však vedie k vydieraniu, vraždám, prepadom a iným zločinom. Bulger sa tak dostáva na zoznam najhľadanejších osôb na svete, kde zotrval po dobu 12 rokov, až ho napokon dolapili. 

Premiéra je naplánovaná na 17. septembra a okrem Deppa a Edgertona si zahrajú aj Benedict Cumberbatch, Dakota JohnsonJuno Temple či Jesse Plemons. Nás ale najviac teší, že Johnny Depp je znova tým starým mazákom a zdá sa, že nám svojim hereckým talentom znova vytrie zrak. Iste, zase je v tom make-up, no tentoraz nás Depp pohlcuje len svojim hlasom, mimikou a intonáciou. Snáď sa nič nepokazí, Black Mass totiž vyzerá jednoducho úžasne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia