Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2015 o 14:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Štartuje Detská Tour Petra Sagana 2015!

REFRESHER CYKLISTIKA PETER SAGAN
Uložiť Uložené

Príď sa aj ty pozrieť na druhé pokračovanie úspešnej športovej akcie.

Štartuje Detská Tour Petra Sagana 2015!

Už minuloročný úvodný ročník Detskej Tour sa tešil obrovskému záujmu. V ôsmich kolách sa spoločne nazbieralo až 2000 malých odvážlivcov, ktorí si zmerali sily v rôznych kategóriách. Aj tento fakt ženie organizátorov k usporiadaniu pokračovania akcie, ktorá je zatiaľ prvá svojho druhu na Slovensku.

Slovenská sporiteľňa hľadá budúceho Petra Sagana! Ak máte doma šikovného cyklistu s nadšením pre pohyb a súťaživosť zároveň, prihláste ho na Detskú Tour Petra Sagana. 9-dielna tour pre cyklistických šampiónov od 0 do 15 rokov štartuje v nedeľu 19. apríla vo Svätom Jure. Najlepší v jednotlivých kategóriách sa môžu tešiť na poháre a medaile Petra Sagana a tiež množstvo prekvapení od organizátorov série. Pre účastníkov Detskej tour je pripravený aj základný servis ako nastavenie a opravy bŕzd, prehadzovačiek, výmena duše, reťaze, a centrovanie kolies zdarma. Viac info nájdeš na www.detskatour.sk.

 Odkaz Peťa Sagana z minulého ročníka

Domov
Zdieľať
Diskusia