Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2015, 16:44
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Reebok NANO 4.0, jedny z najlepších tenisiek do posilky pre každého

MÓDA
Uložiť Uložené

Okrem retro releasov a tenisiek na bežné nosenie ide do popredia v Reebok už niekoľko rokov aj športová obuv, a to najmä tenisky na CrossFit.

Okrem retro releasov a tenisiek na bežné nosenie ide do popredia v Reebok už niekoľko rokov aj športová obuv, a to najmä tenisky na CrossFit. Všetky svoje nové technológie tak sústredila značka v posledných mesiacoch do modelu NANO 4.0, z ktorého sa stali perfektné tenisky na cvičenie pre každého. Špeciálne upravený povrch totiž poskytuje oporu pre rôzne výskoky, šplhanie na lane a podobné aeróbne aktivity. Tlmenie nárazu v prednej časti chodidla a na päte zabezpečuje pohodlie počas každého tréningu, zatiaľ čo sieťovina na zvršku zaisťuje maximálnu priedušnosť. S akciovou cenovkou 109 € ich nájdeš v predajni Stripes v Poluse a v predajniach A3 Sport. Ponuka je viazaná na nákup NANO 4.0, ku ktorým dostaneš zadarmo vstupenku na blížiacu sa medzinárodnú CrossFit súťaž Central Europe Throwdown v Bratislave, ktorá sa bude konať 7. marca 2015 v športovej hale Elán.

Reebok NANO 4.0, jedny z najlepších tenisiek do posilky pre každého

Erik Tóth, ktorý bude reprezentovať Slovensko na blížiacom sa Central Europe Throwdown v Bratislave, má s NANO 4.0 každodennú skúsenosť ako tréner v Red Royal CrossFit Bratislava, a aj ako vrcholový atlét: „NANO 4.0 sú pre mňa najlepšie tenisky, pretože boli vymyslené na základe potrieb atlétov priamo pre CrossFit. Spomínam si, že už Nano 1.0 nemali konkurenciu a značke Reebok sa podarilo každú jednu radu posunúť o level vyššie. NANO 4.0 majú všetko, čo si CrossFiter môže želať – sú pevnejšie, odolnejšie, ľahšie, výborne sa v nich robia nielen metcony, ale aj vzpieranie. Nejeden svoj osobný rekord som dosiahol práve v nich.“

Tréningové informácie

Ľahší, rozsiahlejší sieťovinový zvršok - pre priedušnosť a optimálny rozsah pohybu

DuraCage - nezničiteľný PU zvršok s pocitom ľahkosti a schopnosti reagovať

Vnútorný FitFrame (rám) - jazyk obuvi neprekĺzava, ani sa nehýbe

ETC lem - znižuje trenie takmer na nulu, redukuje potenie a prehrievanie

Duálna zložená stredná podošva - použitie peny C48 na odpruženie, a peny S55 na stabilitu

Metasplit - ohybnosť, umožnuje zväčšenie chodidla

Pokles päty - 4mm

Reebok NANO 4.0, jedny z najlepších tenisiek do posilky pre každého
Reebok NANO 4.0, jedny z najlepších tenisiek do posilky pre každého

Domov
Zdieľať
Diskusia