Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2015, 16:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel a Netflix predstavujú novú verziu Daredevila

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre seriál o Daredevilovi vyústi v spojený projekt viacerých hrdinov, The Defenders. Hell’s Kitchen, maj sa na pozore, prichádza Matt Murdock.

Marvel a Netflix predstavujú novú verziu Daredevila

Je mi jasné, že pri prvej zmienke o Daredevilovi budú nenávistné komentáre o sfilmovanom projekte s Benom Affleckom. Scenáristicky nezvládnutá snímka, ktorej sa Affleck nešikovne upísal a aj nešikovne zahral, prepadla a mnohí fanúšikovia to nevedia prekusnúť dodnes. Marvel neodpúšťa, DC áno a tak Afflecka obsadili ako Batmana. Späť ale k dnešnej téme. Ak sledujete Filmkult, viete, že Marvel chystá celú plejádu seriálov o Street Level Heroes, teda menších hrdinoch bez božských schopností. Medzi nich patrí Luke Cage, Iron Fist, A. K. A. Jessica Jones a v neposlednom rade aj Daredevil aka Matt Murdock aka slepý právnik, ktorý cez deň bojuje proti zločinu legálne, no v noci sa z neho stáva Daredevil, postrach Hell’s Kitchen. 

Musím sa priznať, že som očakával nudnejší trailer. Určite sme sa dočkali lepšej upútavky, než tomu bolo u Ant-Mana. Ostáva nám len dúfať, že si seriál udrží kvalitu a intenzitu, ktorá nás vtiahne do New Yorku s jeho ochrancom, Daredevilom. 


Zahral si ho Charlie Cox, prevažne seriálový herec, avšak o svojom talente nás mohol presvedčiť aj vo filmoch ako Stardust, Casanova, či minuloročnom The Theory of Everything. O produkciu sa postaral Marvel spoločne so streamovacou službou Netflix, ktorá odpremiéruje všetkých 13 epizód naraz už 10. apríla, pričom pomohla aj televízna stanica ABC. Okrem Coxa ako Daredevila si zahrajú aj Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely ako The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, pravá ruka Wilsona Fiska), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) a Vincent D’Onofrio čoby samotný Wilson Fisk, teda Kingpin, ktorého naposledy stvárnil skvelý Michael Clarke Duncan, nech mu je zem ľahká. Čo vravíte na prvé zábery? Myslíte, že sa dočkáme kvalitnejšej „podívanej“, než tomu je u Agentov SHIELDu, či Agenty Carterovej? 

Či tomu tak bude, určite zistíte na Filmkulte, kde budeme Daredevila pozorne sledovať. 

Marvel a Netflix predstavujú novú verziu Daredevila
Domov
Zdieľať
Diskusia